Communicatie op afstand met PROFICLOUD

Communicatie op afstand met PROFICLOUD

Open voor de wereld, zeker naar succes

Bepaal nu al de juiste koers richting toekomst – stap met ons in de wereld van de Proficloud.

Als open, schaalbaar IoT-platform biedt Proficloud u intelligente communicatie, gekoppelde besturingstechniek, slimme cloudservices, uitgebreide gegevensanalyse en daarbij maximale veiligheid.

Profiteer van de onbegrensde mogelijkheden van een cloud-gebaseerde oplossing voor de continue overdracht van procesdata aan de controleruimte. Met Proficloud koppelt u uw decentrale apparaten in het veld eenvoudig en betrouwbaar via internet. Zo profiteert u van een wereldwijde toestandsbewaking en besturing van uw data.

Uw voordelen

  • maximale flexibiliteit en beschikbaarheid dankzij locatie-onafhankelijke, onbegrensde automatisering via internet
  • eenvoudige engineering, omdat decentrale deelnemers in het lokale netwerk verschijnen
  • efficiënte automatisering door voorgeconfigureerde en voorgeprogrammeerde Proficloud-artikelen
  • veilige en gecertificeerde communicatie dankzij TLS-datacodering

Cloud-oplossingen voor de industrie

Cloud-gebaseerde automatisering  

Cloud-gebaseerde automatisering – snel en betrouwbaar

Efficiënte communicatie op afstand

Dankzij Proficloud en de bijbehorende componenten staat u binnen de kortste tijd een veilige verbinding voor efficiënte communicatie op afstand ter beschikking.

In het lokale netwerk van uw controleruimte integreert u de Proficloud-koppeling. De koppeling zorgt ervoor dat alle wereldwijd via de cloud deelnemende apparaten als lokale netwerkdeelnemer in het netwerk zijn opgenomen. De besturing maakt op de decentrale standplaats via internet verbinding met de Proficloud. De besturing verschijnt als een lokale deelnemer in het netwerk en kan zonder verdere configuratie of programmering direct worden gebruikt. De op de decentrale besturing aangesloten I/O-componenten worden automatisch in bedrijf genomen.

Data-analyse met watermanagement als voorbeeld

Remote communicatietechniek voor decentrale afvalwaterpompen  

Remote communicatietechniek voor decentrale afvalwaterpompen

Actuele bedrijfsdata zoals waterpeil, debiet of energieverbruik van decentrale infrastructuur worden in de Proficloud geanalyseerd en geschikt gemaakt voor vergelijking met andere nuttige kengetallen. Zo kan bijvoorbeeld een afvalwaterpompstation efficiënt en behoeftegericht worden bedreven.

Status- en bedrijfsmeldingen worden via een internetverbinding doorgegeven aan de controleruimte. Vanuit de Proficloud kan nog andere belangrijke informatie zoals meteorologische gegevens van hogere netwerken worden ontvangen voor een optimale werking. Daarnaast kunnen bijvoorbeeld bedrijfsdata van pompen worden gebundeld voor het lifecycle- of energiemanagement om deze efficiënt te kunnen gebruiken voor preventief onderhoud.

PHOENIX CONTACT nv/sa

Minervastraat 10-12
1930 Zaventem-Keiberg II
+32 (0)2/723 98 11

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.
Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Sluiten