TERMITRAB complete

Overspanningsbeveiliging in dunne plakjes

TERMITRAB complete is wereldwijd de smalste overspanningsbeveiliging voor de M&R-techniek.

Met TERMITRAB complete heeft u de beschikking over een compleet systeem aan overspanningsbeveiligingsmodulen. Dit loopt uiteen van een eenvoudige eentraps-overspanningsbeveiliging tot meertraps-, steekbare varianten met messcheiding, signalering en optionele afstandsmelding.

Uw voordelen

  • Ruimtebesparend, want dankzij een breedte vanaf 3,5 mm de smalste overspanningsbeveiliging ter wereld
  • Altijd op de hoogte door de geïntegreerde statusindicatie en optionele afstandsmelding
  • Ideale beveiliging voor uw toepassing dankzij een op maat gesneden productaanbod
  • Eenvoudig onderhoud dankzij varianten met geïntegreerde messcheiding
  • Snel testen zonder aansluitwerkzaamheden met steekbare varianten en de CHECKMASTER 2

Zeer smalle steekbare overspanningsbeveiliging voor 4-aderige toepassingen

Termitrab 4-aderige beveiliging  

TERMITRAB complete voor 4-aderige toepassingen

TTC-6P-4 is de smalste steekbare overspanningsbeveiliging voor 4-aderige toepassingen ter wereld. Bij een bouwbreedte van slechts 6 mm beveiligt deze beveiliging uw toepassingen op het gebied van M&R betrouwbaar tegen overspanningen en heeft daarvoor slechts een minimum aan ruimte nodig. Typische toepassingen die voorbestemd zijn voor de nieuwe overspanningsbeveiligingsmodulen, zijn die op het gebied van de temperatuur- of gewichtsmeting. Of ze beveiligen drie aders van uw digitale I/O's inclusief signal ground op slechts 6 mm betrouwbaar tegen overspanning. Met TTC-6P-4 breiden wij het productprogramma op het gebied van smalle overspanningsbeveiligingsproducten voor de M&R-techniek uit voor nog meer toepassingsmogelijkheden.

Wist u al ...

... dat u met slechts twee keer klikken de passende overspanningsbeveiliging voor uw M&R-toepassing kunt vinden? TERMITRAB complete biedt meer dan 110 artikelen met uiteenlopende schakelings- en spanningsvarianten. Een productassortiment dat voor nagenoeg alle toepassingen in de M&R-techniek een oplossing biedt. De configurator voor overspanningsbeveiliging voor de M&R-techniek helpt u daarbij om overzicht te behouden. Met slechts twee muisklikken maakt u de geschikte productkeuze voor een optimale beveiliging van uw toepassing. De keuzematrix biedt een snelle instap aan de hand van de twaalf meest gangbare interfaces in de M&R-techniek. Is uw interface niet opgenomen in de selectie, dan vindt u een passende overspanningsbeveiligingsmodule via gedetailleerd zoeken.

Toepassingsgebieden

PHOENIX CONTACT nv/sa

Minervastraat 10-12
1930 Zaventem-Keiberg II
+32 (0)2/723 98 11

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.
Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Sluiten