Onderhoud op afstand via internet en cloud

Onderhoud op afstand via internet en cloud

mGuard Secure Cloud

Turn-key onderhoud op afstand.

Met internettechnieken hebt u altijd en overal de mogelijkheid verbindingen met uw machines en installaties tot stand te brengen. Met Phoenix Contact-producten beschermt u netwerkverbindingen tegen storing en manipulatie. Ze zijn voorzien van de modernste veiligheidsmechanismen zoals VPN, IPsec-codering en een geïntegreerde firewall.

De mGuard Secure Cloud verbindt servicemedewerkers veilig via internet met de bestemmingen voor onderhoud op afstand. Hiermee wordt zowel gebruikers als machine- en installatiebouwers een complete turn-key VPN-oplossing geboden.

Uw voordelen

  • turn-key VPN-infrastructuur
  • eenvoudige inbedrijfstelling dankzij configuratie-wizards
  • intuïtief bedienbare webinterface
  • compatibel met alle mGuard Security Appliances, TC Cloud-clients en gecertificeerde VPN-clients
  • ondersteuning van iOS-apparaten zoals iPads en iPhones

Overzicht systemen voor onderhoud op afstand

Onderhoud op afstand  

Veilig industrieel onderhoud op afstand

Veilig industrieel onderhoud op afstand

Met de mGuard-producten krijgt u op maat gesneden veiligheidscomponenten voor de door uzelf gebruikte oplossing voor onderhoud op afstand. Deze robuuste en industriële Security Appliances omvatten firewall-, routing- en VPN-functionaliteiten ter bescherming tegen kwaadwillige cyberaanvallen en ongewenste storingen. Bovendien maken ze veilig onderhoud op afstand via openbare netwerken mogelijk. Phoenix Contact biedt verschillende toepassingsgerichte hard- en softwareproducten aan: van montagerailmodulen, via portable hardware tot en met een 19 inch-apparaat, van security-routers met geïntegreerde interface voor draadloze communicatie tot en met centrale managementsoftware en de Secure VPN-client.

mGuard Secure Cloud  

Functionele componenten van de mGuard Secure Cloud

De functionele componenten van de mGuard Secure Cloud

De mGuard Secure Cloud gebruikt IPsec-VPN's en waarborgt vertrouwelijkheid, authenticiteit en integriteit van alle data tussen de deelnemers. De Secure Cloud wordt volgens de hoogste gegevensbeveiligingsstandaard in Duitsland beheerd in een datacenter met zeer hoge beschikbaarheid. De mGuard Secure Cloud biedt met de betrouwbare VPN-infrastructuur juist voor kleine en middelgrote ondernemingen een op de behoefte afgestemde en voordelige service via internet.

PHOENIX CONTACT nv/sa

Minervastraat 10-12
1930 Zaventem-Keiberg II
+32 (0)2/723 98 11

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.
Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Sluiten