Naar alle persinformatie

Veilig onderhoud van machines op afstand

10.07.2017

TC Cloud Client  

Veilig onderhoud van machines op afstand

De modulen voor onderhoud op afstand TC Cloud Clients van Phoenix Contact verbinden machines veilig via internet met de mGuard Secure Cloud.

De clients vormen de voordelige basis voor een schaalbaar onderhoud van machines op afstand. Klanten kunnen daarbij kiezen tussen de TC Cloud Clients die bedrijfsnetwerken gebruiken en varianten die wereldwijde mobiele 4G-LTE-telecomnetwerken voor de cloud-communicatie gebruiken. De clients worden met behulp van de cloud geconfigureerd en zijn in de machine direct gereed voor gebruik. De mGuard Secure Cloud vormt een krachtige en schaalbare VPN-infrastructuur om servicepersoneel via het internet met machines en installaties te verbinden. Het professionele datacenter staat garant voor een maximum aan betrouwbaarheid en beschikbaarheid voor de service t.b.v. machines en installaties. De toegepaste mGuard VPN-technologie gebruikt het IPsec-veiligheidsprotocol met een sterke datacodering. Dit zorgt voor vertrouwelijkheid, authenticiteit en integriteit van alle informatie en data die tussen de servicetechnici en machines worden uitgewisseld. De TC Cloud Clients beschikken over een digitale ingang en een uitgang. Zo kunnen er service-verbindingen met de cloud worden opgebouwd en gesignaleerd zodra dit nodig is.


PHOENIX CONTACT nv/sa

Minervastraat 10-12
1930 Zaventem-Keiberg II
+32 (0)2/723 98 11

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.
Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Sluiten