Voedingen en apparatenbeveiligingsschakelaars van Phoenix Contact

De perfecte combinatie

Zorg voor maximale beschikbaarheid van installaties met voedingen en apparatenbeveiligingsschakelaars van Phoenix Contact.

Beschikbaarheid is in installaties en bij machines het hoogste goed. Met de juiste combinatie van voedingen en apparatenbeveiligingsschakelaars van Phoenix Contact zorgt u voor een betrouwbare voeding van uw installatie en beveiligt u deze tegelijkertijd tegen overbelasting en kortsluiting.

Kies de voor u passende producten en bereik zo de benodigde beschikbaarheid.

Perfect op elkaar afgestemd

Voedingen Trio Power en Quint Power en de compacte elektronische apparatenbeveiligingsschakelaar CBMC  

Trio Power, Quint Power en CBMC

Bij toepassing van elektronische apparatenbeveiligingsschakelaars is een geringe stroomreserve al genoeg om een betrouwbare werking van de apparatenbeveiligingsschakelaar te garanderen.

Onze Trio Power- en Quint Power-voedingen bieden zelfs bij een belasting van 100 procent nog een extra dynamische boost. Daardoor is er geen overgedimensioneerde voeding nodig. De stroom in circuits met een storing wordt begrensd en afgeschakeld terwijl alle andere installatiedelen blijven functioneren.

Betrouwbare beveiliging met SFB Technology

Quint Power-voeding en thermomagnetische apparatenbeveiligingsschakelaars CB TM  

Quint Power en CB TM

De Quint Power-voeding met SFB Technology is de ideale partner voor thermomagnetische apparatenbeveiligingsschakelaars. Want voor het betrouwbaar aanspreken van thermomagnetische apparatenbeveiligingsschakelaars is gedurende korte tijd een veelvoud van de nominale stroom nodig.

De Quint met SFB Technology levert gedurende 15 milliseconden het zesvoudige van de nominale stroom. Circuits met een storing worden galvanisch gescheiden. Hierdoor beschermt u uw installatie betrouwbaar tegen overbelasting en kortsluiting.

Maximale beschikbaarheid

Redundantiesysteem  

Opbouw van een redundant systeem

Naast de selectieve afzekering van afzonderlijke stroomcircuits levert een redundante opbouw van uw voedingssysteem een extra bijdrage aan de beschikbaarheid van de installatie.

Met de redundante uitvoering van uw voeding en de bekabeling heeft bijv. een spanningsval in een primaire spanningsaftakking geen invloed op de uitgangsspanning.

PHOENIX CONTACT nv/sa

Minervastraat 10-12
1930 Zaventem-Keiberg II
+32 (0)2/723 98 11

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.
Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Sluiten