Totaaloplossing voor fotovoltaïsche installaties

Eenvoudig en veilig: connectoren voor fotovoltaïsche installaties

Kies met SUNCLIX voor fotovoltaïsche oplossingen uit één hand – van fotovoltaïsch paneel via de DC-bekabeling en omvormer tot aan de AC-aansluiting voor de invoeding in het elektriciteitsnet.

Voor de bekabeling van fotovoltaïsche installaties biedt Phoenix Contact een complete modulaire oplossing aan: de op elkaar afgestemde en hoogwaardige SUNCLIX-componenten vereenvoudigen de installatie en garanderen de investeerders, engineers, installateurs en eigenaren een stabiele energiewinning en invoeding.

Uw voordelen

  • hoge investerings- en bedrijfszekerheid dankzij unieke, tegen verkeerd insteken beveiligde SUNCLIX-aansluittechniek
  • duurzaam stabiele energiewinning dankzij weersbestendige isolatiematerialen alsmede hoogwaardige contacten met geminimaliseerde overgangsweerstanden
  • eenvoudige design-in-, inkoop- en opslagprocessen dankzij modulaire AC- en DC-aansluitoplossingen uit één hand
  • snelle en betrouwbare bekabeling op locatie dankzij unieke SUNCLIX-veerdrukaansluiting voor aderdoorsneden van 2,5 mm² t/m 16 mm²
  • nieuw marktpotentieel door toepassings-geoptimaliseerde aansluitsystemen voor micro inverters en voor in gebouwen geïntegreerde fotovoltaïsche systemen (BIPV)

PHOENIX CONTACT nv/sa

Minervastraat 10-12
1930 Zaventem-Keiberg II
+32 (0)2/723 98 11

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.
Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Sluiten