Communicatie en onderhoud op afstand

Communicatie en onderhoud op afstand

Industriële communicatie op afstand

Wereldwijd toegang tot machines en installaties op afstand.

Terug naar Oplossingen

Categorieën

 • Communicatie op afstand
  Communicatie op afstand

  De veilige en continue overdracht van procesdata aan de centrale controleruimte maakt zelfs het bewaken en regelen van buiten- en substations op grote afstand mogelijk.

 • Onderhoud op afstand
  Onderhoud op afstand

  Phoenix Contact biedt producten aan die over uiterst moderne veiligheidsmechanismen zoals VPN, IPsec-codering en een geïntegreerde firewall beschikken.

 • Alarmeren
  Alarmeren

  Met pro-actieve en nauwkeurige waarschuwingsmeldingen per SMS of e-mail worden fouten of storingen snel verholpen en wordt productieuitval geminimaliseerd.

 • Koppelen
  Koppelen

  WLAN-, Bluetooth- en lichtgeleiderkabeltechniek maken eenvoudige en storingvrije verbindingen mogelijk met verschillende installatiedelen, buitenstations en substations.

 • Service en support
  Service en support

  Phoenix Contact biedt voor applicaties en systemen een flexibel serviceconcept voor alle vragen op het gebied van automatiseringstechniek, tot aan onderwerpen als cyber security en safety aan toe.

De veilige koppeling van decentrale stations met de controleruimte kan middels veel verschillende vormen van communicatie op afstand worden gerealiseerd. Hierdoor wordt zowel de toegang als een continue procesdatabewaking vanaf een centrale plek mogelijk gemaakt.

Bij onderhoud op afstand gaat het om een tijdelijke toegang tot een machine of installatie. Bij communicatie op afstand is er daarentegen een permanente verbinding met een afgelegen station. Verschillende alarmeringssystemen zorgen voor een tijdige verzending van berichten met de meest uiteenlopende actuele informatie om zo voor een betrouwbare beschikbaarheid van uw installatie te zorgen.

PHOENIX CONTACT nv/sa

Minervastraat 10-12
1930 Zaventem-Keiberg II
+32 (0)2/723 98 11