Productwijzigingen en -afkondigingen

Productwijzigingen en -afkondigingen

Altijd het meest recent

Wij informeren u over alle veranderingen in ons productportfolio.

Productwijzigingen zijn een teken van optimalisatie en innovatie. Hierbij willen wij u informeren over geplande productwijzigingen en -afkondigingen.

Aanwijzing: de omvang van de e-mailberichten is in eerste instantie beperkt tot de volgende categorieën:

Installatie- en montagemateriaal, kabels en leidingen, markeren en bedrukken, aansluitklemmen, sensor-/actorbekabeling, voedingen en UPS, systeembekabeling voor besturingen, overspanningsbeveiliging en ontstoorfilters, gereedschap.

Wanneer en hoe wordt u over een productwijziging geïnformeerd?

Bij een productwijziging of -afkondiging informeren wij u in het algemeen uiterlijk zes maanden voor de implementatie en uitlevering van de betreffende producten. Abonneer u daarvoor gewoon op onze e-mailberichten onderaan deze pagina. De PCN wordt volgens de vereisten uit de industriestandaard VDMA 24903/smartPCN beschikbaar gesteld.

Hoe ziet een smartPCN/PDN er uit?

Hier treft u een voorbeeld aan van een Phoenix Contact-PCN, gebaseerd op de VDMA 24903-/smartPCN-standaard.

E-mailberichten

Ontvang de informatie die voor u van belang is, comfortabel via e-mailberichten. Zodra er sprake is van een wijziging in de voor u relevante productcategorie, informeren wij u daarover.

Configureer uw berichten volgens uw persoonlijke belangstellingenprofiel om doelgericht aan uw informatiebehoefte te voldoen.

De e-mailberichten hebben geen wervend karakter. Deze omvatten uitsluitend technische informatie over productwijzigingen en -afkondigingen. De verzender van de e-mail is Phoenix Contact GmbH & Co. KG.

PHOENIX CONTACT nv/sa

Minervastraat 10-12
1930 Zaventem-Keiberg II
+32 (0)2/723 98 11

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.
Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Sluiten