Engineeringsassistent voor I/O-stations – Project+

Meteen beginnen

Meteen beginnen

Zonder ingewerkt te zijn: ontwerp de opbouw van uw optimale I/O-station. Wij hebben de software en geschikte producten voor u.

Wilt u een I/O-station opbouwen voor de integratie van de sensoren en actoren in uw automatiseringstaak? Project+ berekent zelfstandig de optimale moduulkeuze, combineert de modulen volgens de technische engineeringsregels en vult de benodigde infrastructuurcomponenten en toebehoren aan.

Geautomatiseerde opbouw van een I/O-station

Zonder ingewerkt te zijn, realiseert u passende I/O-stations voor uw applicatie – Project+ van Phoenix Contact levert in veel opzichten voordelen op:

  • U kunt technisch correcte I/O-stations individueel opbouwen zodat deze helemaal voldoen aan de eisen voor uw automatiseringstaak.
  • Visualisering: Project+ geeft het montageschema direct grafisch weer.
  • Kostenplanning met gestructureerde artikel-stuklijsten: handelsgegevens artikel-gerelateerd alsmede in machine- resp. installatieoverzicht.
  • Gegenereerde engineering via uitgebreide export-functies doorgeven aan bijvoorbeeld CLIP PROJECT, PC WORX, Excel of Word.
  • Project+ ontvangt u in zeven talen. Voor elk van deze talen staat een installatiebestand ter beschikking.

PHOENIX CONTACT nv/sa

Minervastraat 10-12
1930 Zaventem-Keiberg II
+32 (0)2/723 98 11

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.
Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Sluiten