Naar alle persinformatie

WLAN-oplossing voor de machinebouw

10.07.2017

WLAN-oplossing voor de machinebouw  

WLAN-oplossing voor de machinebouw

Het nieuwe draadloze moduul WLAN 1100 van Phoenix Contact combineert access point en antennetechniek in één enkel apparaat.

In tegenstelling tot het klassieke concept wordt het niet in de schakelkast, maar als een antenne direct op machines, mobiele voertuigen of schakelkasten geïnstalleerd. Twee geïntegreerde krachtige antennes met MIMO-technologie zorgen voor een goede ontvangst op alle benodigde plaatsen. Het concept maakt voor de gebruiker niet alleen een voordelige, maar ook een heel eenvoudige WLAN-koppeling van de machine mogelijk. Een bewerkelijke WLAN-planning en installatie van antennetechniek is niet meer nodig. Omdat er geen ruimte in de schakelkast voor nodig is, kan het moduul eenvoudig naderhand worden gemonteerd. Het wordt door middel van enkelgatsmontage geïnstalleerd en zoals gebruikelijk met een connector COMBICON en Ethernet-connector RJ45 aangesloten. Het draadloze moduul is ook geschikt voor ruwe industriële omgevingen. Het is stootvast volgens IK08 en is daarmee ook bestand tegen hogere mechanische belastingen.


PHOENIX CONTACT nv/sa

Minervastraat 10-12
1930 Zaventem-Keiberg II
+32 (0)2/723 98 11

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.
Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Sluiten