Maak hier uw E-Shop account aan

Vul het registratieformulier in en profiteer van de voordelen van een Phoenix Contact-account:

 

  • Vul het onderstaande formulier in, dan krijgt u van ons direct een e-mail om uw wachtwoord aan te maken. Daarna heeft u toegang tot uw Phoenix Contact E-Shop omgeving. Bij het inloggen is uw e-mailadres uw gebruikersnaam.
  • Standaard heeft E-Shop handige functionaliteiten, zoals het aanmaken en opslaan van productlijsten en producten vergelijken. Ook kunt u producten verzamelen in de winkelmand om prijzen en levertijden aan te vragen.
  • Wilt u ook inzicht in prijzen op uw conditieniveau, in orderstatussen en in facturen? Of wilt u direct orders plaatsen? Geef dit dan aan op het formulier. Dan nemen wij hiervoor contact met u op.

 

Registratie op onze website

Onze website bevat services die u alleen kunt gebruiken als u zich eerst met uw persoonlijke gegevens hebt aangemeld (geregistreerd), bijvoorbeeld het langdurig opslaan van productlijsten en productvergelijkingen of het aanvragen en opslaan van offertes. Voor de registratie is ten minste een geldig e-mailadres en uw naam nodig. Optioneel hebt u de mogelijkheid om ons nog nadere gegevens over u te verschaffen (aanspreekvorm, bedrijf, indien bekend uw klantnummer bij ons, postadres, telefoonnummer). Sommige van deze gegevens zijn verplicht voor de uitgebreide services op onze website, bijvoorbeeld voor online bestellingen via onze e-shop. Voor de vrijschakeling van deze services zullen wij echter altijd eerst contact met u opnemen. De gegevens die u ons optioneel bij de registratie hebt verschaft, gebruiken wij ook voor het persoonlijk aanspreken na aanmelding in het portaal en eventueel voor reclamedoeleinden van Phoenix Contact zelf, bijvoorbeeld om de stamgegevens van ons klantenbestand te actualiseren of u te informeren over onze producten en diensten. Uw toestemming voor het opslaan van uw gegevens en het gebruik daarvan voor het toesturen van informatie met reclamedoeleinden kunt u te allen tijde herroepen door een e-mail met een desbetreffende mededeling te sturen naar Offertes@phoenixcontact.be. U kunt zich ook tot dit e-mailadres wenden als u een compleet account wilt laten wissen.

Hoe gaat het nu verder?

Nadat u het formulier hebt verzonden, sturen wij u per e-mail een link toe. Deze link leidt naar een pagina waar u uw wachtwoord kunt invoeren. Vervolgens hebt u toegang tot de "Mijn Phoenix Contact"-pagina. Bij het inloggen is uw e-mailadres uw gebruikersnaam.

Uw persoonlijke gegevens

-


PHOENIX CONTACT nv/sa

Minervastraat 10-12
1930 Zaventem-Keiberg II
+32 (0)2/723 98 11