Oplossingen voor elektro-installaties

Oplossingen voor elektro-installaties

Industriële kwaliteit, ook voor midden- en kleinbedrijf

Gebruik de jarenlange ervaring van Phoenix Contact voor uw dagelijkse werk.

Terug naar Oplossingen

Categorieën

 • Toepassingen en oplossingen
  Toepassingen en oplossingen

  Phoenix Contact biedt een omvangrijk assortiment componenten en oplossingen aan voor de moderne gebouweninstallatie.

 • Producten
  Producten voor elektro-installaties

  Phoenix Contact biedt u met zijn producten een deskundige ondersteuning bij het aansluiten, coderen, beveiligen en verdelen.

 • Video's en downloads
  Videos en downloads

  Op deze pagina vindt u onze brochures en flyers voor elke productcategorie, met nadere informatie over technische productdetails, toepassingsmogelijkheden en bestelinformatie.

 • Service en support
  Service en support

  Wij passen ons aan uw wensen en vereisten aan en ondersteunen u graag bij al uw uitdagingen en de keuze van het juiste product.

Profiteer ook in midden- en kleinbedrijf van industriële kwaliteit – met producten van Phoenix Contact, die betrouwbaar en eenvoudig in het gebruik zijn. Zo kunt u alle eisen in de elektro-installatie realiseren voor een duurzaam resultaat. Overtuig uzelf van de vele verschillende toepassingsmogelijkheden van onze producten en van het brede productenaanbod.

Overzicht van toepassingsgebieden van onze producten voor woongebouwen

In de hieronder weergegeven huisdoorsnede ziet u direct waar onze producten kunnen worden toegepast. Of het nu om de hoofd- of etageverdeling gaat, of het nu voor de solarinstallatie op het dak of de buitenverlichting is – met Phoenix Contact vindt u altijd de juiste producten.

 

Overzicht van toepassingsgebieden van onze producten voor industriële gebouwen

Voert u de elektro-installatie niet alleen uit voor woongebouwen, maar ook voor industriële bedrijven met kantoorgebouwen en productie-installaties? Geen probleem, ook hiervoor biedt Phoenix Contact u de passende producten en oplossingen.

PHOENIX CONTACT B.V.

Hengelder 56
6902 PA Zevenaar
Postbus 246
6900 AE Zevenaar
(0316) 59 17 20