Automatisering voor de toekomst

Automatisering voor de toekomst

De automatiseringstechniek van de toekomst is snel, robuust en eenvoudig. Met Axiocontrol en Axioline biedt Phoenix Contact u een intelligent systeem van krachtige en perfect op elkaar afgestemde besturingen en I/O-systemen aan. Ervaar nieuwe mogelijkheden in de automatisering.

Het automatiseringssysteem bestaande uit Axiocontrol en Axioline omvat compacte besturingen alsmede I/O-systemen voor de schakelkast en het veld voor een optimale koppeling.
Alle componenten zijn consequent ontworpen met het oog op maximale performance, eenvoudige bediening en toepassing in ruwe industriële omgevingen.

  • compleet systeem voor de schakelkast en het veld – met op elkaar afgestemde besturingen en I/O-systemen
  • extreem robuust – dankzij een excellent EMC-design, schokbestendige behuizing en geïntegreerde onderbrekingsvrije voeding
  • eenvoudige en snelle aansluiting dankzij push-in-aansluittechniek en Speedcon-snelvergrendeling
  • vereenvoudigd inbedrijfstellen en onderhouden – met USB-poort, draaischakelaar en SD-kaartslot
  • communicatie in realtime – dankzij cyclustijden van slechts één microseconde per I/O-moduul

Toonaangevende besturingstechniek: Axiocontrol

Axiocontrol-besturing  

Uw basis voor veelzijdige automatisering: Axiocontrol-PLC's

Axiocontrol-besturingen vormen het hart van een krachtig automatiseringssysteem. De compacte besturingen Axiocontrol staan altijd voor eenvoudige bediening en een zeer robuuste opbouw. 

De zeer stabiele behuizing, uitmuntende EMC-eigenschappen en een geïntegreerde UPS vormen de basis daarvoor. 

In combinatie met het Axioline-I/O-systeem van Phoenix Contact biedt Axiocontrol dankzij de directe busaansluiting maximale snelheid.

Het I/O-systeem voor de schakelkast: Axioline F

Axioline F kan dankzij de netwerkopenheid veelzijdig worden toegepast  

Axioline F kan dankzij de netwerkopenheid veelzijdig worden toegepast

Axioline F is het I/O-systeem van Phoenix Contact in modulaire uitvoering voor de schakelkast. De Axioline F-serie maakt zeer snelle reactietijden mogelijk en kenmerkt zich verder door een uitzonderlijke robuustheid en eenvoudige bediening. 

Axioline F is zeer flexibel doordat het open staat voor alle op Ethernet gebaseerde communicatieprotocollen. Gebruik de grote hoeveelheid functies en de in breedte variërende modulen uit het Axioline F-productenprogramma voor uw individuele oplossing.

Het I/O-systeem voor de veldinstallatie: Axioline E

Axioline E: zeer flexibel dankzij netwerkopenheid en verschillende behuizingsvarianten  

Axioline E in IP65/67: zeer robuust en netwerk-open

Axioline E is het I/O-systeem van Phoenix Contact in blokbouwvorm voor de veldinstallatie. Axioline E is snel te installeren, zeer robuust in design en mechanische opbouw en bovendien uiterst eenvoudig in de handling. 

Axioline E kan dankzij de netwerkopenheid veelzijdig worden toegepast. Afhankelijk van de toepassing kunt u kiezen uit twee behuizingsvarianten: een behuizing van metaal of van kunststof.

PHOENIX CONTACT B.V.

Hengelder 56
6902 PA Zevenaar
Postbus 246
6900 AE Zevenaar
(0316) 59 17 20

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.
Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Sluiten