Automatisering voor de toekomst

Automatisering voor de toekomst

De automatiseringstechniek van de toekomst is snel, robuust en eenvoudig. Met Axiocontrol en Axioline biedt Phoenix Contact u een intelligent systeem van krachtige en perfect op elkaar afgestemde besturingen en I/O-systemen aan. Ervaar nieuwe mogelijkheden in de automatisering.

Het automatiseringssysteem bestaande uit Axiocontrol en Axioline omvat compacte besturingen alsmede I/O-systemen voor de schakelkast en het veld voor een optimale koppeling.
Alle componenten zijn consequent ontworpen met het oog op maximale performance, eenvoudige bediening en toepassing in ruwe industriële omgevingen.

  • compleet systeem voor de schakelkast en het veld – met op elkaar afgestemde besturingen en I/O-systemen
  • extreem robuust – dankzij een excellent EMC-design, schokbestendige behuizing en geïntegreerde onderbrekingsvrije voeding
  • eenvoudige en snelle aansluiting dankzij push-in-aansluittechniek en Speedcon-snelvergrendeling
  • vereenvoudigd inbedrijfstellen en onderhouden – met USB-poort, draaischakelaar en SD-kaartslot
  • communicatie in realtime – dankzij cyclustijden van slechts één microseconde per I/O-moduul

Toonaangevende besturingstechniek: Axiocontrol

Axiocontrol-besturing  

Uw basis voor veelzijdige automatisering: Axiocontrol-PLC's

Axiocontrol-besturingen vormen het hart van een krachtig automatiseringssysteem. De compacte besturingen Axiocontrol staan altijd voor eenvoudige bediening en een zeer robuuste opbouw. 

De zeer stabiele behuizing, uitmuntende EMC-eigenschappen en een geïntegreerde UPS vormen de basis daarvoor. 

In combinatie met het Axioline-I/O-systeem van Phoenix Contact biedt Axiocontrol dankzij de directe busaansluiting maximale snelheid.

Het I/O-systeem voor de schakelkast: Axioline F

Axioline F kan dankzij de netwerkopenheid veelzijdig worden toegepast  

Axioline F kan dankzij de netwerkopenheid veelzijdig worden toegepast

Axioline F is het I/O-systeem van Phoenix Contact in modulaire uitvoering voor de schakelkast. De Axioline F-serie maakt zeer snelle reactietijden mogelijk en kenmerkt zich verder door een uitzonderlijke robuustheid en eenvoudige bediening. 

Axioline F is zeer flexibel doordat het open staat voor alle op Ethernet gebaseerde communicatieprotocollen. Gebruik de grote hoeveelheid functies en de in breedte variërende modulen uit het Axioline F-productenprogramma voor uw individuele oplossing.

Het I/O-systeem voor de veldinstallatie: Axioline E

Axioline E: zeer flexibel dankzij netwerkopenheid en verschillende behuizingsvarianten  

Axioline E in IP65/67: zeer robuust en netwerk-open

Axioline E is het I/O-systeem van Phoenix Contact in blokbouwvorm voor de veldinstallatie. Axioline E is snel te installeren, zeer robuust in design en mechanische opbouw en bovendien uiterst eenvoudig in de handling. 

Axioline E kan dankzij de netwerkopenheid veelzijdig worden toegepast. Afhankelijk van de toepassing kunt u kiezen uit twee behuizingsvarianten: een behuizing van metaal of van kunststof.

PHOENIX CONTACT B.V.

Hengelder 56
6902 PA Zevenaar
Postbus 246
6900 AE Zevenaar
(0316) 59 17 20