Wegverkeer

Wegverkeer

Wij brengen energie op de weg

Vertrouw op complete oplossingen voor tunnels, bruggen en straatverlichting.

Terug naar Toepassingen en oplossingen

Categorieën

 • Straatverlichting
  Straatverlichting

  Phoenix Contact levert lichtmanagementsystemen voor behoeftegerichte besturing van de verlichting via gestandaardiseerde remote communicatietechniek.

 • Tunnels
  Tunnels

  Phoenix Contact zorgt met intelligente besturingssystemen voor een op de verkeersinfrastructuur aangepast, ongehinderd tunnelverkeer.

 • Beweegbare bruggen
  Beweegbare bruggen

  Phoenix Contact levert oplossingen voor de bewaking, bediening en functionele veiligheid van beweegbare bruggen.

 • Draadloze toepassingen in de verkeerstechniek

  Moderne en efficiënte communicatie- en automatiseringsoplossingen van Phoenix Contact zorgen voor een hoge beschikbaarheid en veiligheid van wegen en waterwegen.

In de toekomst wordt een intelligente infrastructuur in het wegverkeer steeds belangrijker. Grote toenamen in de omvang van het verkeer in steeds complexere structuren vereisen smarte automatiseringsoplossingen. Urbane mobiliteit en veiligheid van de verkeersdeelnemers staan daarbij centraal.

Phoenix Contact ondersteunt veeleisende projecten op het gebied van verkeerstechnische uitrusting, tunnelbouw en andere verkeerssystemen met betrouwbare techniek. Kies voor complete oplossingen in de verkeersinfrastructuur – om te beginnen bij het centrale element van de besturingstechniek, met koppeling van sensoren en actoren, via overspanningsbeveiliging tot en met een allesomvattend safety-concept.

Overzicht: wegverkeer

Overzicht: wegverkeer  

Complete oplossingen voor tunnels, bruggen en straatverlichting

Phoenix Contact B.V.

+31 653 57 84 84

Tejo Roelofs

Tejo Roelofs

Industrie Manager Infra