Smart services met Proficloud

Smart services met Proficloud

De wegbereider voor uw digitalisering

Bepaal nu al de juiste koers voor de toekomst – stap met ons in de wereld van de digitalisering.

Als open, schaalbaar IoT-platform biedt Proficloud u intelligente communicatie, gekoppelde apparatuur, besturingstechniek, smart services, uitgebreide gegevensanalyse en daarbij maximale veiligheid.

Profiteer van de onbegrensde mogelijkheden van een cloud-gebaseerde oplossing voor de continue overdracht van procesdata. Met Proficloud koppelt u uw decentrale apparaten in het veld eenvoudig en betrouwbaar via het internet. Zo profiteert u van een wereldwijde toestandsbewaking en besturing van uw data.

Uw voordelen

  • Overal en altijd maximale flexibiliteit, beschikbaarheid en toegang tot apparaatgegevens
  • Toegang tot op gegevens gebaseerde, vernieuwende smart services, zoals device management, state of health, of verdere interacties met de componenten
  • Veilige en gecertificeerde communicatie tussen de besturing en Proficloud door middel van TLS-codering

Cloud-oplossingen voor de industrie

Cloud-gebaseerde automatisering  

Cloud-gebaseerde automatisering – snel en betrouwbaar

Vernieuwende smart services

Slimme, voor IoT geschikte apparatuur en besturingen van Phoenix Contact bieden u de mogelijkheid om data direct naar de Proficloud te verzenden. De toegang tot apparaatgegevens is altijd en overal beschikbaar voor gebruikers.

Proficloud biedt toegang tot op gegevens gebaseerde, vernieuwende smart services, zoals device management, state of health, of verdere interacties met de componenten. Smart Services bieden bovendien transparantere meet- en apparaatgegevens door middel van vooruitstrevende analysemethoden, zoals het toekomstige machine learning. Een veilige en gecertificeerde communicatie tussen de besturing, andere apparatuur en Proficloud is door middel van TLS-codering gewaarborgd.

Data-analyse met watermanagement als voorbeeld

Remote communicatietechniek voor decentrale afvalwaterpompstations  

Remote communicatietechniek voor decentrale afvalwaterpompstations

Actuele bedrijfsdata zoals waterpeil, debiet of energieverbruik van decentrale infrastructuur worden in de Proficloud geanalyseerd en met andere nuttige kengetallen geschikt gemaakt voor vergelijking. Zo kan bijvoorbeeld een afvalwaterpompstation efficiënt en behoeftegericht worden geëxploiteerd.

Status- en bedrijfsmeldingen worden via een internetverbinding doorgegeven aan de controleruimte. Vanuit de Proficloud kan nog andere belangrijke informatie, zoals meteorologische gegevens van hogere netwerken, worden ontvangen voor een optimale werking. Daarnaast kunnen bijvoorbeeld bedrijfsdata van pompen worden gebundeld voor het lifecycle- of energiemanagement om deze efficiënt te kunnen gebruiken voor preventief onderhoud.

PHOENIX CONTACT B.V.

Hengelder 56
6902 PA Zevenaar
Postbus 246
6900 AE Zevenaar
(0316) 59 17 20