Service en support

Service en support

Kwaliteit is geen toeval

"Made by Phoenix Contact" betekent voor ons: de beste kwaliteit in elk product, in elk gesprek, voor de complete oplossing.

Of u nu verantwoordelijk bent voor het gebruik, de engineering, de productie of het onderhoud van installaties – onze diensten bieden u een betrouwbare ondersteuning en zijn op maat gemaakt naar uw wensen.

Engineering en schakelkastoplossingen

Engineering en schakelkastoplossingen  

Wij begeleiden u tijdens de doorslaggevende fasen van uw project

Onze branchedeskundigen adviseren u in elke fase van uw projectcyclus en, indien gewenst, voeren zij ook de engineering van uw installatie uit. In het onafhankelijke en geaccrediteerde Phoenix Testlab worden alle Phoenix Contact-componenten intensief getest.

Schakelkastoplossingen worden volgens de vereiste normen en richtlijnen ontworpen en ge-engineerd. U kunt er zeker van zijn dat onze kant-en-klare oplossingsproducten aan de hoogste eisen voldoen.

Training en workshops

Training en workshops  

Overdracht van vakkennis, aangepast aan uw kennisniveau

Op basis van intensieve contacten met klanten en jarenlange ervaring op locatie hebben wij een kwalificatieconcept ontwikkeld waarmee wij ons specifiek op uw behoeften op het gebied van medewerkerskwalificatie kunnen instellen:

Afhankelijk van de projectfase, doelgroep en voorkennis bieden wij u het voor u passende programma aan.

After Sales-service

After Sales-service  

Ook na aankoop kunt u vertrouwen op ons servicenetwerk

Geconcentreerde knowhow, een jarenlange praktijkervaring en een maximum aan flexibiliteit kenmerken ons serviceteam.

Ons servicenetwerk biedt u bij de installatie, inbedrijfstelling en tijdens het bedrijf ondersteuning aan, zelfs in de meest afgelegen regio's van de wereld, bijvoorbeeld met een gratis systeem-hotline met productsupport. In geval van nood zijn ook buiten kantoortijd reservedelen leverbaar.

PHOENIX CONTACT B.V.

Hengelder 56
6902 PA Zevenaar
Postbus 246
6900 AE Zevenaar
(0316) 59 17 20