Energie

Energie

Samen naar de toekomst van de energie-industrie

Ervaren en toekomstbestendig.

Terug naar Oplossingen

Categorieën

 • Energie-overdracht en -verdeling
  Energie-overdracht en -verdeling

  Een stabiel elektriciteitsnet heeft oplossingen nodig die intelligent reageren en ook onder ongunstige omstandigheden betrouwbaar functioneren.

 • Conventionele energieopwekking
  Conventionele energieopwekking

  Een stabiel elektriciteitsnet heeft oplossingen nodig die intelligent reageren en ook onder ongunstige omstandigheden betrouwbaar functioneren.

 • Windenergie
  Windenergie

  Phoenix Contact biedt een omvangrijk productenprogramma aan met oplossingen voor de windenergie, van compacte windturbine tot windpark.

 • Zonne-energie
  Zonne-energie

  Phoenix Contact biedt een omvangrijk productenprogramma aan met oplossingen voor zonne-energie, van vrijstaande installaties tot aan zelfstandige energievoorziening.

Of het nu gaat om regeneratieve energieën, zoals zonne- en windenergie, conventionele energieopwekking of energie-overdracht en -verdeling: als competente partner met bijna 100 jaar ervaring in de energiebranche staan wij u terzijde en bieden wij u telkens de juiste oplossing – nu en in de toekomst.

Ons uitgebreide prestatieassortiment strekt zich daarbij uit van jarenlang beproefde componenten voor de aansluit-, communicatie- en besturingstechniek, tot en met innovatieve oplossingen voor specifieke toepassingen.

 
Energie-industrie
Oplossingen voor de energie-overdracht en -verdeling
Oplossingen voor zonne-energie
Oplossingen voor de windenergie
Oplossingen voor de conventionele energieopwekking

PHOENIX CONTACT B.V.

Hengelder 56
6902 PA Zevenaar
Postbus 246
6900 AE Zevenaar
(0316) 59 17 20

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.
Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Sluiten