Engineeringsassistent voor I/O-stations – Project+

Meteen beginnen

Meteen beginnen

Zonder ingewerkt te zijn: ontwerp de opbouw van uw optimale I/O-station. Wij hebben de software en geschikte producten voor u.

Wilt u een I/O-station opbouwen voor de integratie van de sensoren en actoren in uw automatiseringstaak? Project+ berekent zelfstandig de optimale moduulkeuze, combineert de modulen volgens de technische engineeringsregels en vult de benodigde infrastructuurcomponenten en toebehoren aan.

Geautomatiseerde opbouw van een I/O-station

Zonder ingewerkt te zijn, realiseert u passende I/O-stations voor uw applicatie – Project+ van Phoenix Contact levert in veel opzichten voordelen op:

  • U kunt technisch correcte I/O-stations individueel opbouwen zodat deze helemaal voldoen aan de eisen voor uw automatiseringstaak.
  • Visualisering: Project+ geeft het montageschema direct grafisch weer.
  • Kostenplanning met gestructureerde artikel-stuklijsten: handelsgegevens artikel-gerelateerd alsmede in machine- resp. installatieoverzicht.
  • Gegenereerde engineering via uitgebreide export-functies doorgeven aan bijvoorbeeld CLIP PROJECT, PC WORX, Excel of Word.
  • Project+ ontvangt u in zeven talen. Voor elk van deze talen staat een installatiebestand ter beschikking.

PHOENIX CONTACT B.V.

Hengelder 56
6902 PA Zevenaar
Postbus 246
6900 AE Zevenaar
(0316) 59 17 20

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.
Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Sluiten