Naar alle persinformatie

WLAN-oplossing voor de machinebouw

14.04.2017

WLAN-oplossing voor de machinebouw  

WLAN-oplossing voor de machinebouw

(4933) Het nieuwe draadloze moduul WLAN 1100 van Phoenix Contact combineert access point en antennetechniek in één apparaat.

In tegenstelling tot het klassieke concept wordt dit moduul niet in de schakelkast geïnstalleerd, maar net als een antenne direct op machines, mobiele voertuigen of schakelkasten.Twee krachtige, geïntegreerde antennes en MIMO-technologie zorgen overal waar dat nodig is voor de beste ontvangst. Het concept stelt de gebruiker in staat niet alleen een voordelige, maar ook een bijzonder krachtige WLAN-koppeling met de machine te realiseren. Een bewerkelijke WLAN-planning en installatie van de antennetechniek vervalt hierbij.
Omdat het draadloze moduul geen ruimte in de schakelkast nodig heeft, kan het ook eenvoudig naderhand worden geïnstalleerd. Het wordt door middel van enkelgatsmontage bevestigd en net als anders via een COMBICON-connector en een RJ45 Ethernet-connector aangesloten. Het moduul is ook geschikt voor ruwe industriële omgevingen. Het is stootvast volgens IK08 en is daardoor tevens bestand tegen hogere mechanische belastingen.

 


PHOENIX CONTACT B.V.

Hengelder 56
6902 PA Zevenaar
Postbus 246
6900 AE Zevenaar
(0316) 59 17 20