Installatie-automatisering

Installatie-automatisering

De beschikbaarheid van de installatie verhogen

Gebruik ons platform voor onbegrensde automatisering.

Phoenix Contact levert intelligente oplossingen waarmee u zowel deelapplicaties als de complete WEA, tot volledige windparken aan toe, efficiënt automatiseert. Met de besturings- en softwareoplossingen van Phoenix Contact blijft u concurrerend en kunt u snel reageren op de dynamisch veranderende omstandigheden.

Uw voordelen

  • PLC-specifieke realtime-performance en dataconsistentie, ook voor hogere programmeertalen en modelgebaseerde codes
  • intelligente netwerkkoppeling door cloud-koppeling en integratie van huidige en toekomstige communicatiestandaarden
  • snelle toepassingsontwikkeling: meerdere ontwikkelaars werken onafhankelijk van elkaar in verschillende programmeertalen

Integratie van subsystemen

Windturbine in landschap  

Hoge beschikbaarheid van uw windturbines

Verhoog de beschikbaarheid van uw installatie door onze besturingsoplossing met multicore-processor toe te passen.

Reduceer uw hardwarekosten door te besparen op bijvoorbeeld een afzonderlijke besturing voor de gegevensverwerking van condition-systemen.

Efficiënte installatieontwikkeling

PLCnext Engineer op een computermonitor  

Modelgebaseerde systeemontwikkeling

Maak modellen van uw windturbine-installatie in Matlab Simulink en diagnosticeer uw modellen inclusief debugging zonder Matlab-licentie in ons modulaire softwareplatform.

Dit softwareplatform versnelt uw engineeringsproces door de herbruikbaarheid van gebruikersspecifieke automatiseringsmodellen en een object-georiënteerde programmering.

Transparante modularisering

Dankzij ons open besturingsplatform PLCnext Technology integreert u in hogere programmeertalen ontwikkelde applicaties en toepassingen eenvoudig in uw complete systeem.

Een update of onderhoud van afzonderlijke modulen is zelfs tijdens bedrijf mogelijk. U bepaalt op welke core en synchroon met welke taak de programmasequenties worden afgewerkt.

Het platform voor onbegrensde automatisering

PLCnext Technology is de basis van het nieuwe, open besturingsplatform van Phoenix Contact. Dit platform biedt een uitgebreid, onderling afgestemd portfolio en maakt een snelle en betrouwbare engineering mogelijk, evenals een eenvoudige adaptie aan gebruikersspecifieke eisen door de integratie van open-source-software, apps en technologieën van de toekomst. Nieuwe IoT-gebaseerde bedrijfsmodellen realiseert u door directe koppeling met cloudgebaseerde services en databases.

Alt Tag  

Platform voor onbegrensde automatisering

PHOENIX CONTACT B.V.

Hengelder 56
6902 PA Zevenaar
Postbus 246
6900 AE Zevenaar
(0316) 59 17 20