Windenergie

Windenergie

Frisse wind voor uw installatie

Verhoog de efficiëntie van uw windenergie-installatie met producten en oplossingen van Phoenix Contact.

Terug naar Oplossingen

Categorieën

 • Toepassingen en oplossingen
  Toepassingen en oplossingen

  Phoenix Contact levert oplossingen voor windenergie-installaties en windparken die voldoen aan de hoge eisen wat betreft trillings- en schokbestendigheid.

 • Producten
  Producten

  Phoenix Contact biedt een breed productenprogramma aan met automatiserings- en aansluittechniek voor toepassing in de windenergie.

 • Service en support
  Service en support

  De door Phoenix Contact aangeboden services ondersteunen u professioneel bij de engineering, het produceren, gebruik of onderhoud van uw installaties.

Stefan Gallmann, Global Industry Manager

"Windenergie-installaties beschikken over de meest doorontwikkelde techniek onder de duurzame energiesoorten. Daarbij stellen de verschillende klimaatzones zeer hoge eisen aan materiaal en technologie. Voor een maximale beschikbaarheid is daarom trillings- en schokresistente, hoogwaardige techniek vereist.

Om aan deze eisen tegemoet te kunnen komen, kiezen installatie-engineers en fabrikanten al vele jaren voor de oplossingsgerichte competentie, het uitgebreide productenprogramma alsmede het wereldwijd vertegenwoordigde en ervaren team van Phoenix Contact."

Stefan Gallmann, Global Industry Manager

PHOENIX CONTACT B.V.

Hengelder 56
6902 PA Zevenaar
Postbus 246
6900 AE Zevenaar
(0316) 59 17 20

Service

Downloads


Oplossingen voor windenergie

Phoenix Contact is uw betrouwbare partner

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.
Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Sluiten