Onderhoud op afstand in de cloud

Onderhoud op afstand in de cloud

mGuard Secure Remote Service

Turn-key onderhoud op afstand.

Internettechnieken geven u de mogelijkheid altijd en overal verbindingen met uw machines en installaties tot stand te brengen. Om ervoor te zorgen dat uw netwerkverbindingen beveiligd zijn tegen storingen en manipulatie, biedt Phoenix Contact u producten aan die van de modernste veiligheidsmechanismen zoals Virtual Private Networks (VPN), Deep Packet Inspection (DPI) en zelflerende firewalls zijn voorzien. Dat waarborgt vertrouwelijkheid, integriteit en authenticiteit van uw data.

De mGuard Secure Remote Service verbindt servicemedewerkers veilig via het internet met de machines of installaties voor onderhoud op afstand. Deze industriële dienst biedt zowel exploitanten als machine- en installatiebouwers een complete turn-key oplossing aan voor onderhoud op afstand in de cloud.

Uw voordelen

  • Turn-key, industriële infrastructuur voor onderhoud op afstand
  • Eenvoudige inbedrijfstelling dankzij configuratie-wizards
  • Intuïtief bedienbare webinterface
  • Compatibel met alle mGuard Security Appliances, TC Cloud Clients en gecertificeerde software-VPN-clients
  • Ondersteuning van mobiele apparaten, zoals de Apple iPad en iPhone
  • Directe koppeling mogelijk met de PLCnext van Phoenix Contact
  • Betrouwbaar geëxploiteerd datacentra met hoge beschikbaarheid

Overzicht systemen voor onderhoud op afstand

Onderhoud op afstand  

Veilig industrieel onderhoud op afstand met mGuard-producten

Veilig industrieel onderhoud op afstand

Met de mGuard-producten krijgt u op maat gesneden veiligheidscomponenten voor de door uzelf gebruikte oplossing voor onderhoud op afstand. Deze robuuste en industriële Security Appliances omvatten firewall-, routing- en VPN-functionaliteiten ter bescherming tegen kwaadwillige cyberaanvallen en ongewenste storingen. Bovendien maken ze veilig onderhoud op afstand via openbare netwerken mogelijk. Phoenix Contact biedt verschillende toepassingsgerichte hard- en softwareproducten aan: van montagerailmodulen en portable hardware tot een 19 inch-apparaat, van security-routers met geïntegreerde draadloze interface tot centrale managementsoftware en de softwareclient mGuard Secure VPN Client.

mGuard Secure Cloud  

Industrieel onderhoud op afstand in de cloud met de mGuard Secure Remote Service

De functionele componenten van de mGuard Secure Remote Service

De mGuard Secure Remote Service gebruikt veiligheidstechnologieën, zoals IPsec-VPN's en waarborgt vertrouwelijkheid, authenticiteit en integriteit van alle data tussen de deelnemers. De industriële dienst wordt wereldwijd in datacentra met een zeer hoge beschikbaarheid ingezet (o.a. in Duitsland), die volgens de hoogste gegevensbeveiligingsstandaarden worden geëxploiteerd. De mGuard Secure Remote Service biedt juist voor kleine en middelgrote ondernemingen een betrouwbare infrastructuur voor onderhoud op afstand als op de behoeften afgestemde en voordelige service uit de cloud aan.

PHOENIX CONTACT B.V.

Hengelder 56
6902 PA Zevenaar
Postbus 246
6900 AE Zevenaar
(0316) 59 17 20

Service


Veilig onderhoud op afstand

Met de mGuard Secure Cloud


TC Cloud Client

Configuratie met de mGuard Secure Cloud.