Hva er RSS-feeder?

Hva er RSS-feeder?
En RSS-feed er en kort tekst med en lenke til en komplett versjon av artikkelen. RSS står for Really Simple Syndication. Det er et format som kan vises i Internettlesere, e-postprogrammer og Internettportaler, blant andre Yahoo Mail. Feed betyr at du mottar nyhetene tilsendt i form av et abonnement.

Når mottar jeg RSS-feeder?
Hver gang oppdaterte nyheter og pressemeldinger fra Phoenix Contact foreligger, kan vi gjøre dem tilgjengelige for deg via RSS-kanalen. I programmet ditt kan du stille inn hvor ofte RSS-feedene skal hentes opp. Fordelen er at du kan lese og administrere alle RSS-feeder som du er abonnent på, i ett og samme program.

Hvor finner jeg RSS-feeder fra PHOENIX CONTACT?
Du kan abonnere på våre nyheter under menypunktet Nyheter på alle lokale, nasjonale nettsider. Er du redaktør? Da finner du RSS-feedene til våre pressemeldinger under menypunktet Presse på den internasjonale nettsiden til Phoenix Contact.

Hvordan leser jeg RSS-feeder?
Du kan lese RSS-feeder i Internettlesere, e-postprogrammer, og på mobilt utstyr. På Hjelp-sidene til din nettleser eller e-postprogram ser du hvordan du kan tilrettelegge RSS-feeder. Det finnes også RSS-readers som kan benyttes helt uavhengig av nettleseren.

Du finner mer informasjon om RSS og RSS-readers blant annet på følgende nettside: