Wat zijn RSS-feeds?

Wat zijn RSS-feeds?
Een RSS-feed is een kort stukje tekst met een link naar de volledige versie van het artikel. RSS staat voor Really Simple Syndication. Het is een formaat, dat via internet-browsers, mailprogramma's en internet-portals zoals Yahoo Mail kan worden weergegeven. Feed betekent, dat u de berichten als abonnement krijgt toegezonden.

Wanneer ontvang ik RSS-feeds?
Zodra er nieuws- en persberichten door Phoenix Contact worden uitgegeven, kunnen wij u deze via het RSS-kanaal ter beschikking stellen. U kunt via uw software instellen, hoe vaak de RSS-feeds dienen te worden opgeroepen. Uw voordeel is dat u via één softwareprogramma alle RSS-feeds waarop u bent geabonneerd, kunt lezen en beheren.

Waar vind ik RSS-feeds van PHOENIX CONTACT?
In het Nieuws-bereik onder het menu-item Producten kunt u zich op onze nieuwsberichten abonneren. Bent u redacteur? Dan treft u de RSS-feeds naar onze persberichten aan onder het menu-item Pers.

Hoe kan ik RSS-feeds lezen?
U kunt RSS-feeds lezen via internet-browsers, mailprogramma's of op uw mobiele eindapparatuur. Raadpleeg het Help-gedeelte van uw browsers of mailprogramma, hoe u RSS-Feeds kunt instellen. Er zijn ook RSS-readers verkrijgbaar, waarmee u de feeds onafhankelijk van een browser kunt lezen.

Meer informatie over RSS en RSS-readers vindt u bijvoorbeeld op de volgende website: