Mitä ovat RSS-syötteet?

Mitä ovat RSS-syötteet?
RSS-syöte on lyhyt teksti, joka sisältää linkin artikkelin täydelliseen versioon. RSS on lyhenne sanoista "Really Simple Syndication". RSS-syötteitä voi katsella Internet-selaimissa, sähköpostiohjelmissa ja Internet-portaaleissa (kuten Yahoo Mail). Syötteellä tarkoitetaan sitä, että uutiset lähetetään sinulle tilauksen perusteella.

Miten voin tilata RSS-syötteitä?
Phoenix Contact voi toimittaa sinulle tuoreet uutiset ja lehdistötiedosteet RSS-kanavan välityksellä. Voit määritellä ohjelmassasi, miten usein ohjelma noutaa RSS-syötteet. Näin kaikkien tilaamiesi RSS-syötteiden lukeminen ja hallinta on mahdollista yhdessä ja samassa ohjelmassa.

Mistä löydän PHOENIX CONTACTin RSS-syötteet?
Oletko kenties toimittaja? Siinä tapauksessa löydät lehdistötiedotteisiimme liittyvät RSS-syötteet valikon kohdasta "Viimeisimmät uutiset".

Miten voin lukea RSS-syötteitä?
Voit lukea RSS-syötteitä Internet-selainten, sähköpostiohjelmien tai langattomien päätelaitteiden avulla. Ohjeet RSS-syötteisiin liittyvistä asetuksista löydät selaimeesi tai sähköpostiohjelmaasi sisältyvästä kohdasta "Ohje". Lisäksi saatavissa on RSS-lukuohjelmia, joita voit käyttää selaimesta riippumatta.

Lisätietoja RSS-syötteistä ja RSS-lukuohjemista on saatavissa esimerkiksi seuraavasta osoitteesta: