Hvad er RSS Feeds?

Hvad er RSS Feeds?
En RSS Feed er en kort tekst med et link til den fuldstændige version af artiklen. RSS står for Really Simple Syndication. Det er et format, der kan vises i internetbrowsere, mail-programmer og internetportaler som Yahoo Mail. Feed betyder, at du får nyhederne sendt på et abonnement.

Hvornår modtager jeg RSS Feeds?
Hver gang der er nye Phoenix Contact-nyheder og pressemeddelelser, kan vi stille disse til rådighed over RSS-kanalen. I programmet kan du indstille, hvor tit der skal hentes RSS Feeds. Fordelen for dig er, at du kan læse og administrere alle RSS Feeds i ét program, som du abonnerer på.

Hvor finder jeg RSS Feeds fra PHOENIX CONTACT?
Under menupunktet Nyheder på alle lokale landehjemmesider kan du abonnere på vores nyheder. Er du redaktør? Så kan du finde vores RSS Feeds til vores pressemeddelelser under menupunktet Presse på den globale Phoenix Contact-hjemmeside.

Hvordan kan jeg læse RSS Feeds?
Du kan læse RSS Feeds i internetbrowsere, mail-programmer eller på din mobiltelefon/tablet. Se i Hjælp-menuerne i din browser eller i dit mail-program, hvordan du kan indstille RSS Feeds. Derudover findes der RSS Reader-programmer, som der kan arbejdes med uafhængig af browseren.

Yderligere informationer vedr. RSS og RSS-læsere kan du f. eks. finde på følgende hjemmeside: