Evolutionen inom robusta jackbara anslutningar

Evolutionen inom robusta jackbara anslutningar

HEAVYCON EVO – enheten i form av robusta jackbara anslutningar. Lätta, robusta och kompatibla.

Med de nya industrikontakterna HEAVYCON EVO har vi utvecklat en innovativ och på samma gång ekonomisk lösning för många olika användningsområden där det finns behov av metallkontakter. Genom den nya vridbara kabelgenomföringen med bajonettfattning sänker du din lagerhållning med 70 %.

Fördelarna

  • Lägre lagerkostnader genom färre olika komponenter genom att kapslingen ersätter åtta konventionella hylshus
  • Säkra och pålitliga, lika robusta som metall: plastkapslingarna uppfyller skyddsklass IP66 och är stöttåliga upp till IK08
  • Enkla att hantera: bestäm kabelutgångsriktningen direkt på monteringsplatsen
  • Välj komponenter fritt, eftersom HEAVYCON EVO kan kombineras med alla standardiserade aluminiumkapslingar på marknaden

Unikt: den svängbara kabelanslutningen

Jackbar anslutning EVO och standard  

Med besparingspotential: HEAVYCON EVO

Tack vare den nya svängbara kabelgenomföringen med bajonettfattning är den jackbara EVO-anslutningen lättare att ansluta jämfört med klassiska robusta jackbara anslutningar:

Sätt bara kabelgenomföringen på kapslingen och låt båda haka fast med hjälp av 45°-bajonettfattningen. Bestäm kabelutgångsriktningen direkt på monteringsplatsen.

Dra nytta av fördelarna med enklare logistik och bättre tillgänglighet; allt den nya kabelgenomföringen kräver är en kapsling för alla tillämpningar.

Robusta jackbara plastanslutningar

HEAVYCON EVO industrikontakter

Så här säker är plast

HEAVYCON EVO jackbara anslutningar af kraftfull plast är lika robusta som kraftiga metallanslutningar: de är skyddade upp till IP66 och stöttåliga upp till IK08.

Många ytterligare elektriska och mekaniska provningar visar att jackbara EVO-anslutningar är optimalt lämpade för standardtillämpningar som t.ex. klassisk maskinbyggnad.

Fritt val av komponenter

Jackbar anslutning EVO och standard  

Omfattande kompatibilitet

En fördel med jackbara HEAVYCON-anslutningar är den omfattande kompatibiliteten, vilken ger en ordentlig besparingspotential.

Ett exempel: vill du utnyttja fördelarna med det nya hylshuset? Inga problem: husen är 100 % kompatibla med de standardkapslingar av metall som finns på marknaden. Det passar i de vanliga väggurskärningarna för robusta industrikontakter.

Alla fasta och modulära kontaktinsatser i B-serieformat, samt modulära insatser passar i HEAVYCON EVO-kapslingarna. Den förkopplade PE-kontakten är alltid ansluten, även om kontakten sätts i snett.

Vårt program och våra satser

Satser med EVO jackbara anslutningar  

Hopsatta för dig: satser med jackbara anslutningar

Med kapslingarna och den tillhörande kabelgenomföringen täcker du plintsektionerna M20, M25, M32 och M40 med rak och sidoplacerad kabelutgång. Hos oss får du alla konventionella dimensioner: B6, B10, B16 och B24, samt de passande påbyggnads-, sockel- och kopplingshusen med och utan skyddslock.

Utöver enskilda komponenter kan vi även erbjuda kompletta lösningar. De består av hyls- och påbyggnadshus och passande kontaktinsatser med push-in-teknik, samt våra nya kabelgenomföringar. Beställ längs- eller tvärgående låsning beroende på tillämpning.

Vi sätter gärna ihop unika satser av jackbara anslutningar efter dina behov. Ta gärna kontakt med oss.

PHOENIX CONTACT AB

Linvägen 2
S-14144 Huddinge
+46 (0)8 - 608 64 00

Denna webbplats använder cookies, genom att fortsätta surfa på webbplatsen godkänner du vår användning av cookies.
Läs vår sekretesspolicy för mer information.

Stäng