Allt för ett bra kopplingsskåp

Allt för ett bra kopplingsskåp

Som kompetent kontaktpartner angående installationer erbjuder Phoenix Contact alla produkter för ett perfekt konstruerat kopplingsskåp.

Ett perfekt konstruerat kopplingsskåp är mer än en galjonsfigur inför kunden. Ett passande montagematerial sparar plats, en optimal kabeldragning minskar trådningstiden, smarta tillbehör gör kabeldragningen snabb och bekväm.

En översikt av vår portfölj för kopplingsskåp

Vi erbjuder allt från en hand: från införingen i kopplingsskåpet med rationella skruvanslutningar, kabelskyddssystem och -kanaler, in i de minsta komponenterna såsom buntband och märkning för kablar. Vi gör anspråk på exakt funktion och högsta kvalitet i alla detaljer.

Bygg upp kopplingsanläggningar och kopplingsskåp tids- och platsbesparande med lämpliga monteringsanordningar. DIN-skenor och ändstöd i kopplingsskåpet ger en säker fastsättning av elektriska förbindningselement och moduler.

Monteringstillbehör hjälper till att använda ett litet utrymme in i den minsta vinkeln, att säkerställa täckprofilen och att säkerställa ett tillförlitligt beröringsskydd.

Skapa ordning i kopplingsskåpet. En tidsbesparande och lättanvänd förbindelse till kopplingsskåpsdörren byggs upp med det innovativa kabelguidningssystemet CGS.

Det breda spektrat av trådningskanaler möjliggör en flexibel och samtidigt strukturerad kabeldragning i kopplingsskåpet. Monteringen underlättar att förlägga färdigkonfektionerade kablar verktygsfritt. Kabelskyddsslangar används för att skydda kablar och ledare till och från kopplingsskåpet.

Med kabelgenomföringssystemet CE modular leds kablar platsbesparade, översiktligt och systematiskt in i kopplingsskåpet. Montera och byt ut monterade och omonterade ledningar snabbt med flexibelt kombinerbara kabelskyddsringar.

Led upp till 37 omonterade kablar in i kopplingsskåpet utan avbrott via en enda membranplatta med CES Multigates. Skär till skydden i olika storlekar efter behov.

Potentialfördelare förenklar uppdelningen av styr- och driftspänning. Det varierande antalet potentialnivåer och anslutningsplintar möjliggör en flexibel användning.

De kompakta potentialfördelningsblocken PTFIX monteras snabbt och flexibelt, används direkt och expanderas som du vill. På så sätt realiseras fördelningen av olika potentialer i kopplingsskåpet översiktligt och platsbesparande. EMC-riktig skärmning av känsliga analoga signaler skapas enkelt och säkert med våra produkter.

De nya EO-kontakterna med olika kontaktgeometrier är utformade för internationell användning i kopplingsskåp och anläggningskonstruktion.

Ytterligare funktioner som lampindikation, strömbrytare, säkringar eller jordfelsbrytare (GFI) utökar användningsmöjligheterna. I vårt produktspektra finns garanterat det optimala vägguttaget för ditt kopplingsskåp.

PLD-kopplingsskåpsbelysning ger en optimal belysning av ditt kopplingsskåp, även underdelen, och installeras verktygsfritt i en handvändning.

Välj den belysning som passar dina behov ur två effektklasser och en särskilt flexibel produktportfölj.

Till våra produkter

Gå direkt till våra produktområden via följande länkar.

PHOENIX CONTACT AB

Linvägen 2
S-14144 Huddinge
+46 (0)8 - 608 64 00

Service

Denna webbplats använder cookies, genom att fortsätta surfa på webbplatsen godkänner du vår användning av cookies.
Läs vår sekretesspolicy för mer information.

Stäng