Avloppsrening

Avloppsrening

Dina behov bestämmer lösningen

Satsa på helthetslösning för en energieffektiv och säker avloppsvattenbehandling.

Tillbaka till Applikationer och lösningar

Kategorier

 • Tillflödesreglering
  Tillflödesreglering

  Phoenix Contact erbjuder styrsystemslösningar för regnavlastningssystem och avloppspumpar samt funktionsbibliotek och komponenter för motormanagement.

 • Mekanisk förrening
  Mekanisk förrening

  Phoenix Contacts styrsystems- och kommunikationslösningar sörjer för att den mekaniska förreningen förlöper friktionsfritt.

 • Biologisk rengöring
  Biologisk rengöring

  Funktionsblock, energimätare, näverkskomponenter och styrteknik från Phoenix Contact bidrar till en effektiv biologisk rengöring.

 • Slutsedimentering
  Tillförlitlig anläggningsdrift

  Phoenix Contact erbjuder lösningar för avbrottsfri drift och en trådlös datakommunikation för mobila eller svåråtkomliga delar av anläggningen.

 • Slambehandling
  Slambehandling

  Phoenix Contact erbjuder en bred lösningsportfölj för slambehandling från insamling av energidata till lagring av driftdata och -utvärdering.

 • Processbibliotek för vattenbranschen

  Med processbiblioteket Waterworx erbjuder Phoenix Contact ett mjukvarubibliotek som är skräddarsytt efter behoven i vatten- och avloppsvattenbranschen.

Situationen i den kommunala avloppsvattenhanteringen har ändrats mycket de senaste åren: Förutom de tidigare mest lagrelaterade kraven behöver avloppsvattenhanterare idag anta ytterligare nya uppgifter. Några av dessa är de demografiska förändringarna, effekterna av den globala klimatändringen, saneringsbehovet vid hantering av mikroföroreningar samt resurs- och energieffektivitet.

Dessutom uppstår nya rengöringsmetoder, som t.ex. för användning av kavitation mot hormonrester och användning av värme från avloppsvatten på dess väg till reningsverket. I egenskap av mångårig partner i vattenbranschen ställer vi kraven tillsammans med dig.

Översikt: Avloppsvattenbehandling

Översikt: Avloppsvattenbehandling

Tillförlitliga lösningar för avloppsvattenhanteringen: från automationsteknik till tillflödesreglering till energieffektiva lösningar för slambehandlingen

PHOENIX CONTACT AB

Linvägen 2
S-14144 Huddinge
+46 (0)8 - 608 64 00

Denna webbplats använder cookies, genom att fortsätta surfa på webbplatsen godkänner du vår användning av cookies.
Läs vår sekretesspolicy för mer information.

Stäng