Raffinaderier

Raffinaderier

Maximal tillgänglighet

Phoenix Contact är din expert för skalbara lösningar som du kan använda för att minimera driftstopp i din anläggning.

Anläggningstillgänglighet är nyckelfaktorn när det handlar om att integrera fältbussystem för automatisering av processledningssystem. Det gäller både för PROFIBUS PA och FOUNDATION Fieldbus.

I Phoenix Contact har du en erfaren branschpartner för skalbara lösningar. Lösningar som höjer anläggningstillgängligheten genom att minimera följderna av ett fel i ett segment. Så kan till exempel isolationsförstärkare bytas eller byggas ut medan processen löper, utan att kommunikationen till fältbussnoderna avstannar.

Fördelarna

  • Högsta tillgänglighet vid fel genom hot-swap-kompatibla komponenter
  • Snabb installation genom monteringsklara, i förväg kabeldragna fältanslutningsdosor
  • Platsbesparande rangering av många signaler tack vare kompakta kabeldragningslösningar som Termination Carrier

Junction boxes

Junction box i bruk  

Färdiginstallerade Junction boxes för Ex-området

Junction boxes är våra installationsfärdiga kopplingsskåp som du kan använda för att realisera en mängd anslutningar på fältnivå.

Junction boxes är antingen prefabricerade och kan anpassas specifikt efter dina behov eller så är de fullt utrustade med alla isolationsförstärkare och komplett kablage. De passar dessutom för användning i Ex-området.

Lösningar för PROFIBUS PA och FOUNDATION Fieldbus

Kopplingsskåp för kommunikation via FOUNDATION Fieldbus eller PROFIBUS PA  

Lösningar för kommunikation via FOUNDATION Fieldbus eller PROFIBUS PA

Här hittar du lösningar med färdigt kablage här för tillförlitlig och sömlös kommunikation via FOUNDATION Fieldbus eller PROFIBUS PA.

Så sparar du tid vid installation och garanterar anläggningens tillgänglighet med hot-swap-kompatibla komponenter. För 4-ledar-fältbussenheter finns dessutom varianter med 24 V DC-fördelning.

Termination Carrier

Termination Carrier  

Termination Carrier för rangering av signaler

Upp till 10 000 signaler kan skickas samtidigt i processtekniska anläggningar. Därför finns det en efterfrågan på effektiva möjligheter för snabb och felfri rangering.

Termination Carrier från Phoenix Contact är en passande kabeldragningslösning för att ansluta många signaler överskådligt med litet platsbehov till processledningssystemet.

Rangering av egensäkra signaler

Minska antalet kopplingsskåp genom att höja signal- och packningstätheten. Med våra lösningar för signalrangering kommer du från Ex-området via korsrangeringen med gränssnittsmoduler till DCS:ens I/O-kort på ett platsbesparande och översiktligt sätt. Innovativa märkningslösningar som även finns för Ex-området rundar av paketet.

Rangering av egensäkra signaler  

Platsbesparande lösningar från Phoenix Contact för signalrangering

PHOENIX CONTACT AB

Linvägen 2
S-14144 Huddinge
+46 (0)8 - 608 64 00

Denna webbplats använder cookies, genom att fortsätta surfa på webbplatsen godkänner du vår användning av cookies.
Läs vår sekretesspolicy för mer information.

Stäng