Olja och gas

Olja och gas

Öka effektiviteten och minimera driftstopp

Automatisera och framtidssäkra dina anläggningar med produkter och lösningar från Phoenix Contact.

Tillbaka till Lösningar

Kategorier

 • Applikationer och lösningar
  Applikationer och lösningar

  Phoenix Contact levererar flexibla och utbyggbara komplettlösningar för optimering av processer upstream, midstream och downstream, både onshore och offshore.

 • Produkter
  Produktportfölj

  Phoenix Contact erbjuder ett brett sortiment av anslutnings- och automationsteknik för användning i olje- och gasindustrin.

 • Hänvisningar
  Hänvisningar

  Vi stödjer dig i hela världen med robusta och tillförlitliga komponenter och lösningar när du ska genomföra olje- och gasprojekt.

 • Service och support
  Service och support

  Phoenix Contact erbjuder tjänster som ger dig professionellt stöd vid planering, produktion, drift och underhåll av dina anläggningar.

Olje- och gasindustrin befinner sig i omvandling: både tillverkare och operatörer måste öka sin anläggningseffektivitet. Digitaliseringen av anläggningar gör att processerna för utvinning, transport och förädling av olja och gas effektiviseras när nya fält byggs. För att kunna automatisera och framtidssäkra även föråldrade delar i befintliga anläggningar erbjuder Phoenix Contact en omfattande portfölj av hård- och mjukvara.

Med dessa flexibla och utbyggbara komplettlösningar av styrsystem- och fjärruppkopplingsteknik, Safety- och Ex-i-komponenter, överspänningsskydd samt sektorspecifik programvara kan du effektivisera produktionen och minimera driftstopp.

PHOENIX CONTACT AB

Linvägen 2
S-14144 Huddinge
+46 (0)8 - 608 64 00

Service

Nedladdningar

Denna webbplats använder cookies, genom att fortsätta surfa på webbplatsen godkänner du vår användning av cookies.
Läs vår sekretesspolicy för mer information.

Stäng