Snabba och flexibla lösningskoncept för digitala skrivarmaskiner

Översikt

Keramikskrivare Inkjet från Cretaprint  

Keramikskrivare Inkjet från Cretaprint

Cretaprint grundades 1997 med målet att utveckla maskiner för keramikindustrin för utsmyckning med hjälp av Flexodruck. De goda resultaten med denna idé har medfört att företaget vuxit rejält.

2011 etablerade sig Cretaprint som en av marknadsledarna på världsmarknaden för digital keramikutsmyckning genom introduktionen av viktiga innovationer. Ett exempel på företagets innovationsstyrka är Double Tile Printing. Detta är en tryckmetod som kan tryckas samtidigt med två olika format och tryckmallar.

Applikation och lösning

Radplintar och PLC-relän med push-in-anslutningsteknik  

Push-in anslutningsteknik för digitala tryckmaskiner

En viktig faktor för konstruktionen av de nya maskinerna är lågt platsbehov och modulär konstruktion. Därför använder Cretaprint push-in-tekniken från Phoenix Contact. Denna anslutningsteknik reducerar komponenternas monteringstid och sparar plats i kopplingsskåpet.

Cretaprint använder även andra produkter och teknik från Phoenix Contact. Exempelvis nätaggregat, industri- och halvledarreläer, anslutningar för fältbussar, kabelgenomföringssystemet CES samt CONTRACTON hybridmotorstarte.

Även dessa produkter kan anslutas snabbt och enkelt och reducerar därmed monterings- och kabeldragningstiderna väsentligt. Den kompakta konstruktionen gör att produkterna sparar speciellt mycket plats.

PHOENIX CONTACT AB

Linvägen 2
S-14144 Huddinge
+46 (0)8 - 608 64 00
Referrer:

Denna webbplats använder cookies, genom att fortsätta surfa på webbplatsen godkänner du vår användning av cookies.
Läs vår sekretesspolicy för mer information.

Stäng