Maskin- och anläggningsbyggnation

Maskin- och anläggningsbyggnation

Säker global kommunikation

Innovativa produkter och tjänster som passar för dina krav inom maskinbyggnation.

Din tillämpning: fjärrövervakning

Från planeringen via leveransen och idrifttagningen till after-sales-support: En omfattande service över maskinens hela livscykel har blivit en oumbärlig affärsbeståndsdel i maskin- och anläggningsbyggnationen.

Optimeringen av maskinernas och produktionsanläggningarnas tillgänglighet och produktivitet genom fjärrdiagnostik och fjärrövervakning blir allt viktigare och öppnar för ytterligare försäljningspotentialer. För att realisera dessa behövs säkra fjärranslutningar till maskinerna och anläggningarna enligt ett standardiserat och kodat koncept, som har bred acceptans från dina kunder som är operatörer.

Vår lösning: en säker uppkoppling

Säker fjärrövervakning  

Säker fjärrövervakning i maskinbyggnationen

Med mGuard-tekniken erbjuder Phoenix Contact en lösning för en säker fjärrövervakning via internet eller mobilnätet, som kan integreras transparent utan mjukvaruinstallation i anläggningar och maskiner.

De beprövade mGuard Appliances kan användas i varje omgivning utan stor arbetsinsats, oberoende av operativsystemen och kräver inga konfigurationsändringar på anläggningen eller i det omgivande nätverket. Det säkerställs en maximal säkerhet genom kombinationen av brandväggs- och VPN-teknik (Virtual Private Networks), som finns integrerad i alla mGuard-enheter.

PHOENIX CONTACT AB

Linvägen 2
S-14144 Huddinge
+46 (0)8 - 608 64 00

Denna webbplats använder cookies, genom att fortsätta surfa på webbplatsen godkänner du vår användning av cookies.
Läs vår sekretesspolicy för mer information.

Stäng