Maskin- och anläggningsoperatör

Maskin- och anläggningsoperatör

Säker och flexibel

Vi erbjuder säkra kommunikationslösningar för den högsta driftsäkerheten.

Användningen: Att skydda produktionsanläggningar mot fel och stopp

Störningar och produktionsstopp genom obehörig åtkomst eller skadlig programvara utgår en stor ekonomisk risk i trådade anläggningar. Ofta skyddas känsliga produktionsanläggningar inte tillräckligt mot dessa faror, speciellt när de lösts ut i det interna nätet.

Det kan hända genom integrering av skadlig mjukvara genom extern hårdvara, till exempel genom en servicetekniker eller genom oavsiktliga felinmatningar. Därför är det viktigt att skydda produktionsanläggningar mot oönskad extern och intern åtkomst, samt att förhindra utbredning av skador som trängt in.

Vår lösning: Säkra nätverkskoncept och Security Appliances

Segmenterat produktionsnätverk  

Nätverkssegmentering med mGuard Security Appliances

För detta ändamål erbjuder Phoenix Contact nätverkskoncept, för tillkoppling av Office-nätverket från produktionsnätverket, och därmed möjliggöra en djupförsvarande säkerhetsarkitektur (Defense in Depth).

Genom en segmentering av produktionsnätet kan utspridningen av skadlig programvara förhindras. Dessutom erbjuder Phoenix Contact ett brandväggskoncept genom mGuard Security Appliances, för att kontrollera och filtrera datatrafiken, så att anläggningen skyddas mot broadcasts och felaktiga datapaket. Via övervakningsmjukvaran mGuard Device manager säkerställs även en standardiserad konfiguration och en enklare administrering av enheten i nätet.

PHOENIX CONTACT AB

Linvägen 2
S-14144 Huddinge
+46 (0)8 - 608 64 00

Denna webbplats använder cookies, genom att fortsätta surfa på webbplatsen godkänner du vår användning av cookies.
Läs vår sekretesspolicy för mer information.

Stäng