Industri och kritisk infrastruktur

Industri och kritisk infrastruktur

Säker och effektiv

Säkerhetsprodukter och -lösningar för en tillförlitlig drift.

Användningen: en driftsäker anläggning

IT-standarderna Ethernet och TCP/IP erövrar även världen av industriella förbindelser med en hög tillväxttakt. Samtidigt finns det en ökad medvetenhet om sårbarheter och säkerhetsrisker i anslutna styr- och automationssystem.

För den industriella nätverkssäkerheten lämpar sig ändå inte vanliga Office-lösningar, eftersom till skillnad mot i den klassiska IT:en räknas anläggningarnas driftssäkerhet som skyddsmålet av högsta prioritet. Ytterligare element är integriteten och datakommunikationens sekretess. Industrierna och operatörerna som bearbetar kritiska infrastrukturer hänvisas därför till skyddade lokala industriella nätverk och säkra fjärrförbindelser via IP-nät såsom internet.

Vår lösning: omfattande säkerhetskoncept

mGuard i processtekniken  

Säkerhetskoncept för processteknik

Därför erbjuder Phoenix Contact säkerhetskoncept som reglerar åtkomsten, förhindrar oönskad datatrafik och som försvårar avlyssning av data.

Lösningsportföljen sträcker sig från enkla mekaniska lås för Ethernet-kablar via managebara switchar till nätverkssegmentering och åtkomstkontroll till industriella Security Appliances med brandväggsfunktioner och en säker och konfidentiell kommunikation via krypterade Virtual Private Networks (VPNs).

PHOENIX CONTACT AB

Linvägen 2
S-14144 Huddinge
+46 (0)8 - 608 64 00

Denna webbplats använder cookies, genom att fortsätta surfa på webbplatsen godkänner du vår användning av cookies.
Läs vår sekretesspolicy för mer information.

Stäng