Fastighetsinstallation

Omfattande sortiment

Omfattande sortiment

Här finns allt som behövs för fastighetsinstallationer.

Allt från radplintar till överspänningsskydd, vi har den passande utrustningen, komponenterna och systemen. Vi för även märkningsmaterial och ett stort urval av verktyg.

Radplintsystemet – CLIPLINE complete

Anslutningsteknik CLIPLINE complete

Med CLIPLINE complete från Phoenix Contact kan man välja fri anslutningsteknik.

Välj mellan universell skruvanslutning, enkel push-in-teknik, kompakt dragfjäder- eller snabb QUICKON-anslutning.

Oavsett vilken anslutningsteknik du väljer kan alla kombineras med varandra med samma tillbehör via det dubbla bryggschaktet.

Brygg-, märknings- och provtillbehör i standardutförande reducerar dina logistik- och lagringskostnader väsentligt.

TRABTECH – omfattande överspänningsskydd

Omfattande överspänningsskydd

Allt från ingående ström i fastigheter till slututrustning, från datakabel till solcellsanläggningar, skydda utrustning och installationer med överspänningsskydd från Phoenix Contact.

Ett professionellt skydd för strömförsörjningen har flera nivåer. Det är endast möjligt att hålla energin i överspänningen inom gränserna för en spänning som utrustningen tål.

Tänk dessutom på: Data och kommunikationskablar överför kanske störande transienter i installationen.

Överspänningsskydd
Anslut all utrustning som ska skyddas inom en krets: Alla ledningar i kretsen skall utrustas med överspänningsskydd. Detta säkerställer ett omfattande skydd i installationen.

Märkningssystemet MARKING system

Märkningssystem

Ett stort urval av märkningsmaterial finns tillgängligt för en översiktlig installation. Välj passande plintmärkning, i UniCard- eller UniSheet-format samt på rulle eller ark.

Många varianter finns: Kabelmärkning som träs på, skjuts på, snäpps fast eller limmas. Olika märkningar finns för optimal och individuell märkning av styrskåp.

Naturligtvis finns även motsvarande skrivare och program för individuell märkning hos oss. Dessutom finns möjligheten att beställa all märkning enligt önskemål från vår märkningsservice.

Verktyg – TOOL fox

Program med professionella bearbetningsverktyg

Välj i ett komplett program med professionella bearbetningsverktyg för det dagliga arbetet, för alla applikationer inom elteknik.

De ergonomiska verktygen för att kapa, avisolera, crimpa och skruva övertygar med optimal hantering och kvalitet, specialhärdade verktygsstål säkrar lång användningstid.

PHOENIX CONTACT AB

Linvägen 2
S-14144 Huddinge
+46 (0)8 - 608 64 00

Denna webbplats använder cookies, genom att fortsätta surfa på webbplatsen godkänner du vår användning av cookies.
Läs vår sekretesspolicy för mer information.

Stäng