Bilproduktion

Bilproduktion

Producera säkert och flexibelt

För den kompletta produktionsprocessen till fabrikinfrastrukturen erbjuder vi säkra automationslösningar för högsta tillgänglighet.

Tillbaka till Applikationer och lösningar

Kategorier

 • Pressverk
  Pressverk

  Din anläggnings tillgänglighet som första prioritet - med lösningar från Phoenix Contact uppfylls detta krav.

 • Karosstillverkning
  Karosstillverkning

  Hos Phoenix Contact erbjuds nätverksprodukter och styrsystem som bygger på vedertagna IT-standarder för enkla konstruktionsprocesser och snabba drifttagnigar.

 • Lackering
  Lackering

  Automationsteknik från Phoenix Contact sörjer för avbrottsfria och högautomatiserade processer vid transport, behandling och lackering.

 • Aggregattillverkning
  Aggregattillverkning

  Phoenix Contact erbjuder decentraliserade automationslösningar, programvaruprodukter och tjänster för effektiv anläggningsdrift inom aggregattillverkningen.

 • Slutmontering
  Slutmontering

  Automationslösningar från Phoenix Contact stöder korrekt ergonomi vid manuella monteringar och sörjer för noggranna logistik- och monteringsprocesser.

 • Transportteknik
  Transportteknik

  Lösningar från Phoenix Contact möjliggör en kostnadseffektiv visualiseringsutformning och selektiv manövrering av logistiska processer.

 • Fabrikens infrastruktur
  Fabrikens infrastruktur

  Phoenix Contact stöder resurskoordinationen i fastigheterna och i produktionen med praktiskt beprövade koncept och produkter.

Robusta, öppna och genomgående automationslösningar efterfrågas i hela produktionsprocessen. Extra viktigt är en säker kommunikation, fungerande maskinsäkerhet, diagnos samt hög tillgänglighet och bearbetningshastighet.

Som mångårig partner till bilindustrin erbjuder Phoenix Contact genomtänkta lösningar för de olika produktionsområdena. Basen är ofta en automationsstandard som bygger på en enhetlig program- och manövreringsarkitektur. Gränssnitt till planeringsverktygen och att det är enkelt att skapa visualiseringen reducerar konstruktionsarbetet väsentligt.

Översikt: Bilproduktion

Översikt: Bilproduktion

Koncept för styrsystemet och den industriella kommunikationen inom bilproduktionen

PHOENIX CONTACT AB

Linvägen 2
S-14144 Huddinge
+46 (0)8 - 608 64 00

Denna webbplats använder cookies, genom att fortsätta surfa på webbplatsen godkänner du vår användning av cookies.
Läs vår sekretesspolicy för mer information.

Stäng