Översikt nyheter

Ny version av mjukvaran UPS-CONF för avbrottsfri strömförsörjning

2015-08-11

Konfigurations- och övervakningsmjukvara UPS-CONF för systemen QUINT UPS-IQ och TRIO UPS för avbrottsfri strömförsörjning  

Med UPS-CONF övervakas och konfigureras systemen för avbrottsfri strömförsörjning bekvämt och översiktligt

Med den kostnadsfria mjukvaran UPS-CONF kan systemen QUINT UPS-IQ och TRIO UPS för avbrottsfri strömförsörjning konfigureras och övervakas bekvämt och översiktligt. Den nya versionen 2.2.7.0 ger förbättringar och expansioner.

Nya varningsmeddelanden signaleras till exempel om den avbrottsfria strömförsörjningens fjärrstyrning aktiverats, eller om det uppstått ett kommunikationsfel mellan den avbrottsfria strömförsörjningen och batterierna. Om flera datorer ska stängas av kontrollerat vid strömavbrott, ger det nya COM-trigger-läget en fördel: den avbrottsfria strömförsörjningens signalkontakter initierar en nedstängning av datorerna via deras COM-port, så att det inte behövs några varaktiga förbindelser per datakabel oberoende av vilken Windowsversion som används. DC-enheter för avbrottsfri strömförsörjning, med 5, 10, 20 och 40 A från revision 06 kan laster nu kopplas från med förskjutning. Om den avbrottsfria strömförsörjningen buffrar ett strömavbrott, startar två separata timers, som slutar att försörja fördefinierade laster efter en tid som ställts in. Mjukvaran detekterar automatiskt den anslutna energilagringsmodulen, till exempel ett blybatteri med 12 Ah. Samtliga relevanta driftparametrar skildras grafiskt och viktiga meddelanden visas i förgrunden. Förhållandet för den avbrottsfria strömförsörjningens moduler ställs in flexibelt beroende på individuella krav.


PHOENIX CONTACT AB

Linvägen 2
S-14144 Huddinge
+46 (0)8 - 608 64 00

Denna webbplats använder cookies, genom att fortsätta surfa på webbplatsen godkänner du vår användning av cookies.
Läs vår sekretesspolicy för mer information.

Stäng