Översikt nyheter

Säker frånskiljning från fältet till nätet

2017-04-24

Modulära kombinationer av isolationsförstärkare med påjackbar gateway  

Kombinera isolationsförstärkare godtyckligt och integrera dem i nätverket

Med isolationsförstärkarna MINI Analog Pro med buss- och nätverksanslutning kombineras fördelarna hos den säkra galvaniska frånskiljningen med fördelarna i den digitala kommunikationen.

På mindre än 50 mm bredd överförs upp till åtta valfria fältsignaler utan störningar i industriella nätverk och eliminerar behovet av signalspecifika ingångskort.

De mycket kompakta isolationsförstärkarna MINI Analog Pro erbjuder alla klassiska funktioner för signalöverföring på endast 6,2 mm bredd: analoga, temperatur-, frekvens- eller kopplingssignaler överförs säkert och bearbetas till utgångssignaler. Med de nya påjackningsbara gatewaysen digitaliseras dessa utgångsdata och skickas via ett seriellt kommunikationsprotokoll, såsom Modbus eller PROFIBUS, direkt från interface-nivån till styrsystemet eller till PLC. Förutom en snabb felfri buntning av signalerna på en nätverkskabel, erbjuder den en säker galvanisk frånskiljning in i CPU:n, även mellan de enskilda kanalerna. Upp till åtta isolationsförstärkare med utgång för ström eller digital signalering kan kombineras godtyckligt. Detta möjliggör en hittills ouppnådd modularitet och platsbesparing.


PHOENIX CONTACT AB

Linvägen 2
S-14144 Huddinge
+46 (0)8 - 608 64 00

Denna webbplats använder cookies, genom att fortsätta surfa på webbplatsen godkänner du vår användning av cookies.
Läs vår sekretesspolicy för mer information.

Stäng