PHOENIX CONTACT Sverige

Välkommen till PHOENIX CONTACTS värld

Bild till företag  

Företaget, anslutningsteknik,Inspiring Innovations, service

Vi finns tillgängliga för Dig – I Sverige såväl som i resten av världen med inspirerande lösningar och lokal service.

Det är en värld av anslutningsteknik mellan kabel och kretskort; av automationsteknik från industriell kommunikation till styr- och reglerteknik; av elektrisk interfaceteknik och av överspänningsskydd. Användarna av våra produkter finns inom alla industrisektorer. Men även inom byggnadssektorn uppskattar man Phoenix Contacts plintar, interface, automationsteknik och överspänningsskydd. Företagets filosofi ” Inspiring Innovations” sammanfattar det som dagligen motiverar oss, det vill säga att underlätta och inspirera våra kunders arbete och att med nya produkter skapa effektivare system.

PHOENIX CONTACT Sverige

Det svenska dotterbolaget bildades 1963 och har en egen operativ organisation sedan 1981. Det svenska huvudkontoret ligger i Huddinge söder om Stockholm och vi har regionkontor i Malmö (där lager och monteringsverksamhet finns) samt i Göteborg. Totalt är vi ca 60 medarbetare i Sverige som säkerställer en hög servicegrad mot våra kunder över hela landet.

Vårt toppmoderna lager i Malmö är på 1000 m² och innehåller cirka 5 000 olika artiklar och vi kan i de flesta fall leverera dagen efter erhållen order. Detta är möjligt genom dagliga leveranser till vårt lager direkt från vårt moderbolag i Tyskland och automatiserad lagerteknik.

I vår monteringsverkstad hjälper vi våra kunder att sätta samman våra produkter till monteringsfärdiga enheter som sparar tid och pengar.

Med våra omfattande produktkataloger och en modern hemsida med integrerad e-shop gör vi det lätt att hitta rätt produkt för varje applikation.

PHOENIX CONTACT AB

Linvägen 2
S-14144 Huddinge
+46 (0)8 - 608 64 00

Denna webbplats använder cookies, genom att fortsätta surfa på webbplatsen godkänner du vår användning av cookies.
Läs vår sekretesspolicy för mer information.

Stäng