PHOENIX CONTACT globalt

Hemma i hela världen

Hemma i hela världen

Vi talar ditt språk – i fler än 60 länder.

Från Finland till Sydafrika, från Mexiko till Japan: vi finns i närheten. Den personliga kontakten med dig är mycket viktig för oss – människa till människa. Därför bryr vi oss om dig personligen, oavsett var i världen du befinner dig.

PHOENIX CONTACT-Huvudkontor

Phoenix Contact har rötterna i Tyskland, vårt huvudkontor finns i Blomberg. Företaget grundades 1923 i Essen, sedan dess har vi vuxit i takt med våra uppgifter. Det gäller såväl för tillverkningen och tekniken som för mångfalden produkter och verksamhetsområden. Ta reda på mer om våra verksamhetsområden och informera dig på vår Corporate Website om medlemmarna i företagsledningen.

PHOENIX CONTACT-gruppen

Tolv företag ingår i Phoenix Contacts tyska grupp. Med ett tydligt uppdrag: att kunna erbjuda det bästa möjliga förslaget på elektrotekniska lösningar. Ta reda på mer om Phoenix Contact-gruppen på vår Corporate Website.

Kompetent rådgivning överallt

Phoenix Contact globalt  

Kompetent rådgivning överallt

Den snabbaste kontakten med Phoenix Contact: våra lokala representanter. Du hittar oss i hela världen, med en personlig kontaktperson i ditt land. I egenskap av global aktör är vi hemma i hela världen. Eftersom våra produkter och tjänster efterfrågas i hela världen finns vi överallt där vi behövs.

50 dotterbolag och 30 representationer i olika delar av världen sörjer för kompetent rådgivning och punktliga leveranser. På följande sida hittar du alla dotterbolag i världen. Ta gärna kontakt med oss!

PHOENIX CONTACT AB

Linvägen 2
S-14144 Huddinge
+46 (0)8 - 608 64 00

Denna webbplats använder cookies, genom att fortsätta surfa på webbplatsen godkänner du vår användning av cookies.
Läs vår sekretesspolicy för mer information.

Stäng