PHOENIX CONTACT Power Supplies GmbH

PHOENIX CONTACT Power Supplies GmbH i Paderborn

Tekniskt ledande

Kompetenscentret för strömförsörjningstekniker.

Phoenix Contact Power Supplies GmbH sammanför kompetenserna på området strömförsörjningstekniker på huvudkontoret i Paderborn. Här skapas standardströmförsörjningar, men även individuella lösningar som du kan skaffa dig via Phoenix Contacts världsomspännande distributionsnätverk.

Innovationer för framgång

Michael Heinemann, vd på Phoenix Contact Power Supplies GmbH  

Michael Heinemann, vd på Phoenix Contact Power Supplies GmbH

Michael Heinemann: "Tillförlitlighet och lång livslängd är aspekter som vi förutsätter vid utvecklingen av strömförsörjningar. Naturligtvis påverkar kunskapen hos vår erfarna grupp av utvecklare, vilket bl.a. märks i urvalet av komponenter.

Vi utmärker oss främst genom att vi integrerar funktioner i våra enheter som erbjuder våra kunder en långsiktig användning. Detta eftersom funktionerna underlättar användningen av våra enheter och samtidigt skyddar mot högra följdkostnader. Ett exempel på det är SFB Technology som tillförlitligt och snabbt utlöser skyddsbrytaren för ledning om ett fel uppstår."

Medföljande kompetens

Phoenix Contact Power Supplies i Paderborn  

Phoenix Contact Power Supplies i Paderborn

Aptronic AG från Bad Sassendorf tillhör företagsgruppen ända sedan 2012. Sedan april 2014 är de verksamma tillsammans med Phoenix Contact Electronics affärsområde strömförsörjningar från Bad Pyrmont på det nya huvudkontoret i Paderborn. 

Affärsledningen för den nya företagsgruppen består av Michael Heinemann, tillika talesman för affärsledningen, Georg Beretitsch och Dr. Mathias Emsermann.

Standardprodukter och individuella lösningar

Utöver standardproduktprogrammet utvecklar vi enheter för medicin-, byggnads- och nätverkstekniken enligt särskilda krav. De finns också tillgängliga för dig som byggnadsintegrerade lösningar, t.ex. för bankomater och industridatorer.

Lösningar för framtiden

I framtiden kommer kraven på strömförsörjningar bli ännu bredare. På grund av behovet av intelligenta produkter uppstår nya tekniker. Här har Phoenix Contact visat prov på sin tekniska kompetens: Redan 2007 uppfann vi SFB Technology, 2012 ACB och IQ Technology. Enheter måste klara av allt mer extrema krav, exempelvis omgivningstemperaturer ner till -40 °C.

PHOENIX CONTACT
Power Supplies GmbH

+49 5251 / 2886-0

Oberes Feld 1
D-33106 Paderborn

Denna webbplats använder cookies, genom att fortsätta surfa på webbplatsen godkänner du vår användning av cookies.
Läs vår sekretesspolicy för mer information.

Stäng