PHOENIX CONTACT HMI-IPC Technology GmbH

PHOENIX CONTACT HMI-IPC Technology GmbH

Skräddarsydda lösningar

Kompetenscentrat för drift och övervakning

Phoenix Contact HMI-IPC Technology GmbH utvecklar och producerar öppna systemlösningar för drift och övervakning för automation i maskin- och anläggningsbyggnation. Sedan mer än fyra årtionden sammanför vi alla kärnkompetenser längs värdekedjan i Filderstadt bei Stuttgart – från utvecklingen via kvalitetssäkring till tillverkning. På så sätt uppstår högkvalitativa kontrollenheter för standardapplikationer och specifika lösningar som är anpassade till våra kunders specifika behov.

Kvalitet genom tradition

Phoenix Contact HMI-IPC GmbH:s tillverkning  

Modern intern tillverkning

Som utvecklingsföretag av styrteknik grundades SÜTRON electronic GmbH 1968, och det har utvecklats till att vara kvalitetsledande för HMI-lösningar. Koncernen Phoenix Contact blev delägare i företaget redan 2001.

2008 blev SÜTRON electronic GmbH ett dotterbolag till hundra procent. Sedan 2016 drivs företaget under ledning av VD Thorsten Behr som Phoenix Contact HMI IPC Technology GmbH på marknaden, och är i som specialist på drift och övervakning är ett viktig kompetenscentrum för Phoenix Contact Group.

En kundorienterad utveckling, modern tillverkning och den interna kvalitetssäkringen garanterar produkter som uppfyller de högsta kraven på precision och robusthet. Våra styrsystem är utformade så att de lätt kan integreras i produktion-, automations- och företagsnivå. De utmärker sig genom sin kvalitet, prestanda och expanderbarhet och kan anslutas till nästan varje styrsystem på marknaden.

Anpassade lösningar för en mängd branscher

Omfattande portfölj av Touch-Panels  

Touch-panels för användning inom- och utomhus

Tekniska beslutsfattare från olika områden söker efter lösningar för en definierad interaktion mellan människa och maskin. Vi täcker redan en stor efterfrågan med vår portfölj som inkluderar knapp- och touch-panels, mobila kontrollenheter och tillhörande användarmjukvara. Finns det inte redan en lösning som passar, utvecklar vi en speciellt för dig.

Vi erbjuder automationslösningar för en mängd branscher och applikationer, t.ex. i maskin- och anläggningsbyggnation, process- och fastighetsautomation, livsmedelsteknik och fartygsindsindustrin. Våra produkter har de erforderliga certifieringarna och godkännandena för kraven i de olika branscherna.

Öppen för alla utmaningar

Thorsten Behr, VD  

VD Thorsten Behr

"Våra kontrollenheter är alltid lika individuella som kunden. Den specifika användningsmiljön och omgivningsförhållandena är avgörande. Vi analyserar och granskar dessa speciellt när det gäller extremer", beskriver VD Thorsten Behr produktstrategin för Phoenix Contact HMI-IPC Technology GmbH.

Fungerar displayen i solljus? Är kapslingsytorna tåliga mot kemisk påverkan? Lämpar sig enheten för höga eller mycket låga temperaturer? Fungerar den även vid hög luftfuktighet? Uppfyller den höga skyddsklasser upp till IP69K? Är den stötsäker? Uppfyller den de högsta hygienkraven? Thorsten Behr: "Vi ställer oss dessa frågor och liknande varje dag. Och vi hittar svaren. Utmana oss!"

Filosofi och företagskultur

Arbetsmiljö hos Phoenix Contact  

Högkvalitativa produkter skapas i ett gott driftklimat

Som ett ursprungligen medestort ingenjörsdrivet företag präglas vi av en innovativ och kreativ samexistens. Vårt team av unga och erfarna medarbetare arbetar med entusiasm på utvecklingen av framtidssäkra lösningar inom Human Machine Interfaces.

Förtroende, öppenhet, rättvisa, ömsesidig respekt och en intensiv kommunikation med de anställda är en viktig del av vår företagskultur. Hos oss står människan i det första rummet. Det visar vi genom investeringar och åtgärder, som bidrar till en säkrare och sundare arbetsmiljö.

PHOENIX CONTACT
HMI-IPC Technology GmbH

+49 (0) 0711 / 770 98-0

Kurze Straße 29
70794 Filderstadt, Germany

Mer information

Denna webbplats använder cookies, genom att fortsätta surfa på webbplatsen godkänner du vår användning av cookies.
Läs vår sekretesspolicy för mer information.

Stäng