Instickskort - IBS ECO-LINK - 2746346

INTERBUS master-interface inklusive: - programvara för DOS och Windows - användardokumentation på tyska och engelska - monitorprogram - kabel för spänningsförsörjning

Pris:

Översikt

Tekniska data

Tillbehör

Godkännanden

Nedladdningar

Artikelbeskrivning

IBS ECO-LINK är steg nummer två i utvecklingen av att använda INTERBUS-systemet i IBM-kompatibla datorer. IBS ECO-LINK är en prisvärd lösning med enkel hantering för enkla styrapplikationer. Användaren når ett snabbt resultat eftersom periferins signaler utan stort besvär ställs till förfogande i PC:n.
IBS ECO-link är perfekt för idrifttagnings- och serviceändamål. Dessutom kan IBS ECO-LINK användas för registrering av mätvärden t.ex. vid användning av bärbara datorer, som styrsystem för okomplicerade maskiner och små anläggningar. Eftersom bussdrift och protokollföringen sköts från datorn, till vilken IBS ECO-link är ansluten, är anläggningens prestanda till stor del beroende av vilken processortyp som används och dess belastning.
Drivrutinsprogrammen för Windows och DOS är liksom exempelprogram och en bildskärm en del av produkten, men de behöver inte installeras extra eftersom operativsystemets seriella drivrutiner används. Den aktuella versionen finns på denna webbsida. Drivrutinerna möjliggör ett mycket enkelt skapande av kraftfulla INTERBUS-applikationer med C, C++, Delphi eller Visual Basic på mycket kort tid.

Logotype

Affärsmässiga uppgifter

Beställningsnyckel 2746346
Förpackningsenhet 1 st
Försäljningskod 32DREN -
GTIN 4017918174095
Vikt per styck (exklusive förpackning) 157,200 g
Tullnummer 85389091
Ursprungsland DE (Tyskland)

PHOENIX CONTACT AB

Linvägen 2
S-14144 Huddinge
+46 (0)8 - 608 64 00
  • Skapa PDF
  • Rekommendera
  • Feedback

Denna webbplats använder cookies, genom att fortsätta surfa på webbplatsen godkänner du vår användning av cookies.
Läs vår sekretesspolicy för mer information.

Stäng