ECO Link - PB ECO LINK - 2741480

PROFIBUS ECO Link, RS-232(V.24)-PROFIBUS-konverterare, inklusive programvara för PC

Pris:

Översikt

Tekniska data

Nedladdningar

Artikelbeskrivning

PROFIBUS Mastersimulator är ett enkelt, universiellt verktyg för utbyte av data med PROFIBUS-slavar från nästan alla tillverkare via PROFIBUS DP. PROFIBUS Mastersimulator kan utbyta med många PROFIBUS-slavar även utan GSD-fil, utan typfil och utan PROFIBUS Master-data. Dessutom möjliggör PROFIBUS DP Mastersimulator naturligtvis även användning av GSD-fil för start av datautbytet med PROFIBUS-slavar. Adresseringen av PROFIBUS-slavar är också möjlig. PROFIBUS Mastersimulator erbjuder även möjligheten att söka igenom en PROFIBUS-sträng efter alla anslutna deltagare och visa dessa grafiskt. Utgångsdata kan överföras konsistent. I tippdrift finns möjligheten att hålla utgångar satta så länge som musknappen hålls nedtryckt.
Gränssnittsomvandlarens spänningsförsörjning sker via själva PROFIBUS-gränssnittet. Därför är den även mycket lämplig även för mobil påbyggnad till en bärbar dator. Gränssnittsomvandlaren jackas enkelt mellan PROFIBUS och RS 232-anslutningskabeln. PROFIBUS Mastersimulator är ett testmedel resp. ett idrifttagningsverktyg för PROFIBUS-slavar och är som sådant inte avsett för styrning av automationsprocesser.
PROFIBUS Mastersimulatorns leveransomfång innehåller gränssnittsomvandlaren mellan datorns RS 232-gränssnitt och PROFIBUS. Dessutom innehåller det även en anslutningskabel till datorn och själva programvaran på disketter.

Logotype

Affärsmässiga uppgifter

Beställningsnyckel 2741480
Förpackningsenhet 1 st
Försäljningskod 32DNIN -
Katalogsida Sida 230 (C_6_2017)
GTIN 4017918190859
Vikt per styck (exklusive förpackning) 50,000 g
Tullnummer 85366990
Ursprungsland DE (Tyskland)

PHOENIX CONTACT AB

Linvägen 2
S-14144 Huddinge
+46 (0)8 - 608 64 00
  • Skapa PDF
  • Rekommendera
  • Feedback

Denna webbplats använder cookies, genom att fortsätta surfa på webbplatsen godkänner du vår användning av cookies.
Läs vår sekretesspolicy för mer information.

Stäng