Controller - ILC 200 IB - 2729800

Inline Controller, utan anslutningskontakter och märkfält. Controllern installeras istället för en standard-Inline-bussanslutning. Som en bussanslutning förbinder den stationen med det överordnade INTERBUS-nätverket.

Pris:

Översikt

Tekniska data

Tillbehör

Godkännanden

Nedladdningar

Artikelbeskrivning

Med Inline styrsystem blir Inline-stationen ett universellt kompakt styrsystem. Inline-Controller installeras i stället för standard-terminalmodulen Inline. Inline-Contoller förbinder stationen med det överlagrade nätverket som en bussplint.
Den integrerade styrningsfunktionen är programmerbar i IEC 61131-3. Härmed kan Inline´s installationssystem styras decentralt och självförsörjande. Snabba in-/utgångar sörjer för mycket snabba reaktionstider på plats.
Användningen av Inline-controll-moduler eller andra Remote Field Controller tillåter uppbyggnad av i förväg testade mekaniska och elektriska enheter, vilka inom ett byggsystem med standardiserade grundenheter kan sammanställas till en komplettlösning. Vid en sådan installation av intelligenta funktionsenheter av mekanik, elektronik, I/O-periferi och styrprogram reduceras planerings-, installations- och idrifttagningstiden väsentligt. En anläggning kan också enkelt byggas ut enligt denna princip.
Programmering med PC WORX
Programmeringen av Inline-control-modulen sker konsekvent med automationsprogramvaran PC WORX. Programmen skapas i enlighet med den internationella IEC 61131-3-standarden. Nedladdningen av programmen sker antingen via INTERBUS eller över det lokala RS-232-gränssnittet. Program och konfigurationsdata sparas nollspänningssäkert i det integrerade flash-minnet. För remanent lagring av variabler och markerare står 8kByte beständigt minne (NV)RAM till förfogande.

Fördelarna

  • Snabba ingångar för interrupt-bearbetning, registrering av händelser och periodmätning
  • 24V High Speed-utgångar för pulsbreddsmodulering
Logotype

Affärsmässiga uppgifter

Beställningsnyckel 2729800
Förpackningsenhet 1 st
Försäljningskod 32DRAN -
GTIN 4017918185992
Vikt per styck (exklusive förpackning) 342,400 g
Tullnummer 85371091
Ursprungsland DE (Tyskland)

PHOENIX CONTACT AB

Linvägen 2
S-14144 Huddinge
+46 (0)8 - 608 64 00

PLCnext Technology

Plattformen för gränslös automation.

PLCnext Technology
Till PLCnext-webbplatsen
  • Skapa PDF
  • Rekommendera
  • Feedback

Denna webbplats använder cookies, genom att fortsätta surfa på webbplatsen godkänner du vår användning av cookies.
Läs vår sekretesspolicy för mer information.

Stäng