Programvara - IBS CMD SWT G4 SP - 2721455

Nätverkskonfigurations-program för INTERBUS Generation 4

Pris inkl. valutajustering:

Översikt

Tekniska data

Tillbehör

Nedladdningar

Artikelbeskrivning

Ett bussystem för öppna och flexibla styrsystem måste också erbjuda användaren ett koncept för enhetlig och framför allt tillverkarneutral hantering och diagnostik av systemet, enligt tillverkarneutraliteten som användaren kräver. För INTERBUS har CMD-programvaran för projektering, idrifttagning och diagnos (Configuration Monitoring Diagnostic) utvecklats. Dess viktigaste egenskap ligger i oberoendet av använt styrsystem och flexibiliteten gentemot programutökningar, nya funktioner och betjäningsprogram. T.ex. erbjuder DRIVECOM-användargruppen betjäningsprogram för parametrering av drivsystem enligt DRIVECOM-profilen.
För att kunna motsvara användarens krav strömmar våra INTERBUS-kunskaper vidare in i denna programvara.
CMD för alla faser:
CMD är ett hjälpmedel som kan användas under anläggningens hela livslängd, från planering och projektering, idrifttagning och driftövervakning till diagnostik vid service. För användaren innebär detta att: kostnaden blir lägre genom att arbeta med enbart ett mjukvaruverktyg.
Med CMD-programvaran kan användaren fastställa anläggningskonfigurationen för INTERBUS under projekteringsfasen. Logiska adresser eller variabler, som styrprogrammet senare ska kunna använda för att komma åt decentraliserade I/Os, kan tilldelas till I/O-punkter.
Vid idrifttagningen kan man utföra ett funktionstest av delar av anläggningen med hjälp av en integrerad monitorfunktion.
Diagnosfunktionerna ger hela tiden detaljerad information om busstillståndet, eventuella felorsaker och förslag hur de kan åtgärdas.
CMD för globalt etablerade operativsystem:
CMD kan köras på Windows-operativsystem för standarddatorer (Windows® NT 4.0 SP6, Windows® 2000, Windows® XP). Tack vare det bekanta gränssnittet är det enkelt och säkert att börja manövrera programvaran och därmed manövrera hela INTERBUS-systemet.
CMD G4 mjukvaran är inte godkänd för operativsystem från Windows 7 och senare. Den efterföljande mjukvaran Config+ stöder däremot även aktuella och framtida operativssystem.

Logotype Logotype

Affärsmässiga uppgifter

Beställningsnyckel 2721455
Förpackningsenhet 1 st
Försäljningskod 32DRDN -
Hänvisning Uppdragsbunden tillverkning (ingen retur)
GTIN 4017918140588
Vikt per styck (exklusive förpackning) 252,000 g

PHOENIX CONTACT AB

Linvägen 2
S-14144 Huddinge
+46 (0)8 - 608 64 00

PLCnext Technology

Plattformen för gränslös automation.

PLCnext Technology
Till PLCnext-webbplatsen
  • Skapa PDF
  • Rekommendera
  • Feedback

Denna webbplats använder cookies, genom att fortsätta surfa på webbplatsen godkänner du vår användning av cookies.
Läs vår sekretesspolicy för mer information.

Stäng