Licens - FL MGUARD LIC CIM - 2701083

Licens för aktivering av CIFS Integrity Monitoring (CIM) på en FL MGUARD

Pris:

Översikt

Tekniska data

Nedladdningar

Artikelbeskrivning

CIM - virusskydd med kapacitet för industrin

CIFS Integrity Monitoring, kort CIM, är industrins antivirussensor från Phoenix Contact. Utan att behöva ladda ned virusmönster, identifierar CIM, i Windows-baserade system som styrsystem, om manöverenheter eller PC manipuleras, t.ex. via skadliga program.

Var använder man CIM?
CIM sätts vanligen in för att säkra så kallade Non-Patchable System. Non-Patchable System är till största del Windows-baserade system, för vilka en eller flera av följande egenskaper sammanfaller:

■Systemet har ett föråldrat operativsystem, för vilket Microsoft inte längre tillhandahåller några säkerhetspatchar, t.ex. Windows 2000 eller äldre.
■System som inte får ändras, på grund av att leveranstillståndet från tillverkaren eller en myndighet har certifierats. Vid en ändring av programmet, t.ex. genom uppdatering av drivsystem skulle garantin eller tillståndet för myndigheten förloras.
■System som på grund av tidskritisk industriell användning inte får utrustas med ett virusskydd, t.ex. för att behålla sina realtidsmöjligheter. Eller då inga virusmönster kan uppdateras, t.ex. på grund av att ingen Internet-anslutning finns.
■System som medvetet inte är försett med ett virusskydd eller IDS/IPS (Intrusion Detection System, Intrusion-Prevention-Systeme), eftersom hela applikationen stoppas i händelse av ett fellarm.
■System vars användare inte har rätt kunskap att installera virusskydd eller IDS/IPS utan att påverka systemet negativt.
Non-Patchable system finns i olika industriområden: t.ex. inom kemi- och läkemedelsindustri i analyssystem, inom bilindustrin vid tillverkning av airbags, men också vid produktion med PC-baserade styrsystem.

Fördelarna

  • Integritetstestning av Windows-system

Affärsmässiga uppgifter

Beställningsnyckel 2701083
Förpackningsenhet 1 st
Försäljningskod 32DNNN -
Katalogsida Sida 433 (C_6_2017)
GTIN 4046356696791
Vikt per styck (exklusive förpackning) 21,240 g
Tullnummer 39191080
Ursprungsland DE (Tyskland)

PHOENIX CONTACT AB

Linvägen 2
S-14144 Huddinge
+46 (0)8 - 608 64 00
  • Skapa PDF
  • Rekommendera
  • Feedback

Denna webbplats använder cookies, genom att fortsätta surfa på webbplatsen godkänner du vår användning av cookies.
Läs vår sekretesspolicy för mer information.

Stäng