SPS IPC Drives 2017

SPS IPC Drives 2017

Besök Phoenix Contact i Nürnberg på Europas ledande fackmässa för elektrisk automation.

28 - 2017.11.30 i Nürnberg
hall 9, mässmonter 310

Hjärtligt välkommen till Phoenix Contact på Europas ledande fackmässa för elektrisk automation. Vi gläder oss över en lyckad mässa i november 2017. Här finns information om årets teman.

Besök Phoenix Contact på SPS IPC Drives: hall 9, mässmonter 310 från den 28 till 30 november 2017. Mässmontern nås snabbast från mittingången.

Beskrivning
Områdeskarta för SPS IPC Drives [PDF, 70 KB]

Kom och besök oss!

Säkra din biljett utan kostnad. Klicka på knappen som följer och registrera dig genom att ange online-registreringsnumret 1710371846.

Viktiga frågor 2017

Kom och besök oss på SPS IPC Drives 2017. Möt våra experter och upplev Phoenix Contacts värld av innovation och teknik. Liveupplev det första styrsystemet med PLCnext Technology. Det nya styrsystemet möjliggör fritt arbete med favoriterna bland programspråk, utvecklingsverktyg, Open Source-Software och appar. Determinism, realtidsförhållande och ett cykelkonsistent datautbyte säkerställs hela tiden.

Vi vill visa dig många andra innovationer och trender i förbindelse-, interface- och automationstekniken. Diskutera lösningar för nya IoT-baserade företagsmodeller med oss. Upplev Industri 4.0 genom adaptiv mjukvara, molnbaserade system, modern anslutnings- och industriell kommunikationsteknik.

Återblick på SPS IPC Drives 2016

Phoenix Contacts mässmonter 2016  

Phoenix Contacts presentation på SPS 2016

Phoenix Contact gläder sig över den lyckade mässan 2016.

SPS IPC Drives 2016 kunde räkna in 63291 besökare och 1605 utställare från hela världen.

Besökarna intresserade sig speciellt för lovande teman såsom Industri 4.0 eller lösningar för framtiden. Baserat på den mycket omdiskuterade digitala transformationen ställde sig utställarna och besökarna följande frågor: I vilken riktning rör vi oss? Vad möter vi? Hur behöver applikationerna utformas i framtiden?

Phoenix Contact bryter ny mark för innovativa produkter och lösningar och svarar: Med industriella kommunikationslösningar, elektroniska säkringar, stabila WLAN för maskinbyggnation, ny teknik för en öppen styrsystemsplattform och industriella molnlösningar visar vi vägen till den digitaliserade industrin.

Tillbakablick på mässans kärnteman

Phoenix Contact förklarar Proficloud  

Phoenix Contact förklarar Proficloud

Automationen upplever ett paradigmskifte på senare tid. Klassiska systemstrukturer utvecklas till globalt anslutna produktionssystem. Viljan till digitalisering, Smart Maintenance och flexibla tillverkningsproccesser ökar. Unga ingenjörer och mjukvaruutvecklare tar fram nya arbetssätt.Framtidsinriktade företagsmodeller är möjliga tack vare cloud-computing.

På SPS IPC Drives 2016 presenterade Phoenix Contact en bred portfölj av komponenter, system och lösningar för alla uppgifter i förbindelse- och automationstekniken: t.ex. genomgående push-in-snabbanslutningsteknik och innovativa koncept för en framtidssäker automation på vägen till en smartare värld.

Hos Phoenix Contact kunde mässbesökarna liveuppleva världen av öppen automation. Förutom Proficloud, den professionella molnlösningen presenterade Phoenix Contact för första gången PLCnext Technology: den öppna styrsystemsplattformen för gränslös automation. Med PLCnext Technology realiseras automationsprojekt utan gränserna i proprietära system.

Phoenix Contact på SPS IPC Drives

Phoenix Contacts mässmonter 1993  

Phoenix Contact på SPS IPC Drives 1993

Phoenix Contact medverkade i mässan för första gången 1993. Då kom sammanlagt 156 utställare och 4923 besökare. Fram till 1996 ägde SPS IPC Drives rum i Sindelfingen, men från 1997 äger det rum i Nürnberg.

Phoenix Contact har närvarat vid mässan i Nürnberg med innovationer för automationsteknik i 24 år. Phoenix Contact deltog första gången i mässan 1993 med titeln: Internationell fackmässa och kongress för PLC, industridatorer och elektrisk drivteknik.

I år kommer våra experter ge den senaste informationen om ämnena automation och elektronik. Vi presenterar framtidssäkra lösningar för Industri-4.0-tidsåldern.

Översikt över SPS IPC Drives 2017

Vi är glada att se dig! Besök Phoenix Contact i Nürnberg på Europas ledande fackmässa för elektrisk automation även 2017:

 • Den 28 till 30 november 2017
 • Hall 9, mässmonter 310
AdressÖppettider
NürnbergMesse
Messezentrum 1
90471 Nürnberg, Tyskland
Tisdag från kl. 9.00 till 18.00
Onsdag från kl. 9.00 till 18.00
Torsdag från 9.00 till 17.00

Mer information om mässtaden Nürnberg, mässprogrammet, utställarna, inkvartering, biljetter, visningar och mycket mera finns på webbplatsen för SPS IPC Drives.

Vad är SPS IPC Drives?

SPS IPC Drives är Europas ledande fackmässa för elektrisk automation. I Nürnberg finns den perfekta plattformen för att söka efter rätt lösning för din automationsuppgift. Här ställs bl.a. produkter och tjänster från följande områden ut:

 • Styrteknik
 • IPCs
 • Elektrisk drivteknik
 • Drift och övervakning
 • Industriell kommunikation
 • Industriell mjukvara och digital tillverkning
 • Interfaceteknik
 • Mekanisk infrastruktur
 • Givare

Behåll översikten med oss: Vi ger stöd när du hittar ditt facktema. Prata med oss – vi ger gärna rådgivning vid vårt mässtånd i hall 9.

Våra tips för ditt besök på SPS IPC Drives

Här finns våra personliga tips för ditt besök baserat på våra två decennier på mässan.

Mässområdet i Nürnberg nås enkelt och snabbt med bil, tåg, flyg eller med offentliga färdmedel. Tunnelbanelinjerna U1 och U11 (i riktningen Langwasser Süd) tar dig direkt från centralstationen till mässområdet. Det tar bara åtta minuter att resa från centralstationen till mässan.

Mata in Nürnberg i din navigeringsenhet. Du kommer fram med ett av Europas modernaste vägledande system för trafik och parkering. Det leder dig dynamiskt anpassat efter det aktuella trafikläget till öppna tillfartsvägar och till omkring 14000 parkeringplatsen vid mässområdet.

Det är stor efterfrågan på hotell i närheten av mässområdet under SPS IPC Drives. Sök gärna efter en inkvartering lite längre bort, centrum och områden närmare Nürnberg erbjuder optimala övernattningsmöjligheter. Se dig omkring: Även angränsande kommuner erbjuder gästgiverier och intressanta övernattningsmöjligheter där man kan koppla av en en ansträngande dag på mässan.

Vi rekommenderar appen för SPS IPC Drives som förberedelse för besöket på SPS 2017. Du får den senaste informationen om tidpunkter och händelser, samt en karta över området.

Apple iTunes Store
Google PlayStore

PHOENIX CONTACT AB

Linvägen 2
S-14144 Huddinge
+46 (0)8 - 608 64 00

Service

PLCnext Technology: öppen och framtidssäker

PLCnext Technology uppfyller kraven för internet of things

Vår mässmonter

Här laddas det ned en plan med vår mässmonter som kan användas vid besöket.

Vår mässmonter
Öppna monterplanen [PDF, English, 0,14 MB]

Denna webbplats använder cookies, genom att fortsätta surfa på webbplatsen godkänner du vår användning av cookies.
Läs vår sekretesspolicy för mer information.

Stäng