Funktionszoner

COMPLETE lines funktionszoner

Upptäck de 8 funktionszonerna som utgör ett typiskt kontrollskåp. Gå med och bygg ditt kontrollskåp - bit för bit.

COMPLETE line - den totala lösningen för ditt kontrollskåp

COMPLETE line är ett system som omfattas av tekniskt avancerade och samordnade mjukvaru- och hårdvaruprodukter, konsulttjänster och systemlösningar som hjälper dig att optimera dina processer i produktionen av ett kontrollskåp. Teknik, upphandling, installation och drift blir betydligt enklare för dig. Phoenix Contact är i ständig dialog med sina kunder och partners och denna interaktion visade på olika behov under konstruktion, montering och installation av en lösning baserad på kontrollskåpet. Upptäck de 8 funktionszonerna som utgör ett typiskt kontrollskåp. Gå med och bygg ditt kontrollskåp - bit för bit.

Styrsystem

Puzzelbit1 - Styrsystem

Automationsvärlden förändras på grund av digitalisering, med nätverkande och globaliseringen av affärssystem växer nya marknadskrav fram. Automationssystemstillverkare måste vara redo att ge sina kunder möjlighet att uppfylla kraven i IoT-applikationer. Av denna anledning erbjuder Phoenix Contact programmerbara styrenheter, I/O-system och programmeringsprogramvara för nuvarande och framtida krav.

Tillförlitlig kraftförsörjning

Puzzelbit 2 - Tillförlitlig kraftförsörjning

En pålitlig och stabil strömförsörjning förhindrar skador på maskiner och system som kan leda till allvarliga produktionsförluster och stillestånd. COMPLETE line erbjuder ett brett utbud av produkter som täcker alla funktioner i en säker och konsekvent energiinfrastruktur: från lämpligt skydd mot spänningspikar till lämpligt skydd av enheter, genom kompakta energidistributionslösningar.

Industriellt nätverk och säkerhet

Puzzelbit 3 - Industriellt nätverk och säkerhet

Den växande digitaliseringen av branschen kräver nätverk av fler och fler enheter inuti kontrollskåpen. Samtidigt blir en säker nätinfrastruktur allt viktigare. Kompletta produktlösningar för industriell kommunikation säkerställer tillförlitlig åtkomst och skyddar all relevant information. Med produkterna i serien "COMPLETE line" kan du ställa in pålitliga och säkra kommunikationssystem.

Signalhantering

Puzzelbit 4 - Signalhantering

Oavsett om din applikation kräver växling, isolering, övervakning, förstärkning eller multiplikation, uppfyller vårt breda sortiment av signalbehandlingsprodukter alla krav. COMPLETE line tillhandahåller allt från universella reläsystem för normala applikationer till mycket kompakta relämoduler som gränssnitt för styrning av signaler med eller utan anslutning till nätet. Dessutom innehåller sortimentet lösningar inom funktionssäkerhet och skydd i explosiv atmosfär för överföring av signaler utan störningar.

Funktionell säkerhet

Puzzelbit 5 - Funktionell säkerhet

Nätverk av alla enheter i en digital fabrik inkluderar också funktionssäkerhet. Här ger COMPLETE lines säkerhetslösningar det perfekta skyddet för människor och maskiner. Med molnbaserad datainsamling kan du analysera dina operativa processer, optimera maskinteknik när det gäller ergonomi och övervaka slitkomponenter i realtid. Alla säkerhetsprodukter är SIL-certifierade och kännetecknas av enkel konfiguration och installation.

Anslutningar

Puzzelbit 6 - Anslutningar

Anslutningarna är det neurala systemet i kontrollskåpen. COMPLETE line har ett stort urval av anslutningsplintar för att ansluta ett brett spektrum av applikationer. Således erbjuds det perfekta stödet för de olika funktionerna i ditt system genom specialprodukter för anslutning av olika utrustning och enheter. Alla produkter är enkla att installera, har standardtillbehör och en konsekvent design.

Övervakning/styrning av motorer

Övervakning/styrning av motorer

Elmotorer används i olika industriella applikationer för att styra rörelser. Motorerna startas ofta och inverteras med klassiska mekaniska skyddskretsar. Dessa kräver dock mycket utrymme, liksom mycket anslutningsarbete och har dessutom en begränsad livslängd. Phoenix Contact erbjudande består av tekniskt avancerade enheter för att driva motorer, övervaka deras drift och deras energiförbrukning.

Produktivitet på verkstadsgolvet

Puzzelbit 8 - Produktivitet på verkstadsgolvet

I kontrollskåpets produktionsprocess utgör montering och märkning en hög andel av kostnaderna för hela processen. Av denna anledning erbjuder COMPLETE line dig ett brett utbud av metoder för att konsekvent optimera kostnadseffektiviteten i produktionen. Dra nytta av våra lösningar och tjänster för att effektivt strukturera alla processer, utveckla koncept som passar din framgång, individuellt skräddarsydda efter dina mål och behov.

PHOENIX CONTACT AB

Linvägen 2
S-14144 Huddinge
+46 (0)8 - 608 64 00

Radplintar med push-in anslutning från sidan

Enkel sidoanslutning som också är snabb och säker med klar och tydlig identifiering av anslutningspunkter och ledarmärkning

Plintrad PTV
Läs mer om PTV-plinten!